Ewena Kašmírová kostkovaná šála 180 x 70 cm Kašmír

Značka: prodejce neuvedl

Ewena Kašmírová kostkovaná šála 180 x 70 cm Kašmír

Popis produktu

Sumptózní, teplá a mimořádně stylová - naše kašmírová šála představuje dokonalý doplněk pro každou příležitost. Měřící 180 x 70 cm + 10 cm střapce, tato šála je dostatečně velká, aby vás zahalila do luxusního měkkého objetí kašmíru, a přitom dostatečně lehká, aby se dala snadno zabalit do kabelky či batohu.


Vyrobeno z 65% kašmíru, 30% viskózy a 5% polyesteru  tato šála je nejen příjemná na dotek, ale také odolná a snadno se udržuje. Čisté linie a jednoduchý design činí tuto šálu skvělým doplňkem k jakémukoli outfitu, ať už je to ležérní den v práci nebo večer na městě.


Univerzální vzor a barevná škála této šály se hodí jak pro muže, tak pro ženy. Stačí si jen vybrat, která barva se vám nejvíce líbí a která nejlépe doplní váš osobní styl.


Pět přesvědčujících bodů: 1. Luxusní komfort: Kašmírová šála je extrémně měkká a pohodlná. Nosit ji je jako mít svůj vlastní kousek luxusu.2. Univerzální design: Tato šála je navržena tak, aby byla vhodná pro muže i ženy. Stačí si jen vybrat barvu. 3. Výjimečná kvalita: Sestavena z 65% kašmíru, 30% viskózy a 5% polyesteru, tato šála je odolná a snadno se udržuje.4. Praktická velikost: Měřící 180 x 70 cm + 10 cm střapce, tato šála je dostatečně velká, aby vás zahřála, ale stále se vejde do vaší kabelky nebo batohu.5. Flexibilní stylování: S touto šálou můžete snadno přidat eleganci a sofistikovanost k jakémukoli outfitu, ať už je to na pracovišti nebo na večírku.

Zobrazit více

Detaily produktu

Výrobce Ewena
UCPS kód 5647602
Pozice v kategorii 34. (v Šály)
Pozice v kategorii 6059. (v Oblečení, obuv a doplňky)

Dotazy na produkt

Prodávejte a vydělávejte s námi

Chci se stát partnerem

O Merchant market

Budoucnost nakupování je na marketplace memark.cz. Chcete-li jako prodejce udržet krok s dobou a navýšit své prodeje, je čas dát šanci marketplace a začít prodávat s ostatními prodejci pod jednou střechou na memark.cz! 

Memark | © 2024

Poski.com Poski.com s.r.o.