Ewena Kašmírová šála 180 x 67 cm Kašmír

Značka: prodejce neuvedl

Ewena Kašmírová šála 180 x 67 cm Kašmír

Popis produktu

Představujeme Vám naši luxusní kašmírovou šálu - dokonalý doplněk pro každou příležitost a jakékoliv počasí. Kašmírová šála o rozměrech 180 x 67 cm je vyrobena z nejkvalitnějších materiálů, které nabízí nejen úžasný pocit pohodlí a tepla, ale také eleganci a sofistikovanost.


Každý kus je navržen s ohledem na dokonalé detaily, aby dokonale doplnil váš outfit a poskytl vám luxus, který si zasloužíte. Tato šála je ideální k nabídkám bund, kabátů nebo sak, takže bez ohledu na to, co máte v plánu, budete vždy vypadat skvěle.


Kašmírová část (65%) zaručuje neuvěřitelnou měkkost a komfort, zatímco viskóza (30%) a polyester (5%) přidávají pevnost a odolnost proti opotřebení. Ať už jste na cestách, v kanceláři nebo jen relaxujete doma s knížkou, tato šála vám poskytne všechno, co potřebujete.


Nakonec, naše šála má 10 cm střapce na obou koncích, které dodávají šále jedinečný a módní vzhled, který odlišuje vás a váš styl od ostatních.


5 důvodů proč si koupit naši kašmírovou šálu:


1. Luxus na dosah: Kašmírový materiál je známý svou jemností a luxusem, takže vás tato šála obklopí pohodlím a stylem.2. Univerzálnost: Lze ji kombinovat se všemi druhy oblečení - ať už je to bunda, kabát nebo sako. 3. Praktičnost: Díky rozměrům 180 x 67 cm je tato šála ideální pro každé roční období a počasí. 4. Kvalita: Šála je vyrobena z vysoce kvalitní směsi kašmíru, viskózy a polyesteru, což zaručuje její trvanlivost a dlouhověkost.5. Jedinečný vzhled: 10 cm střapce na koncích šály dodávají šále unikátní vzhled a zajímavý design.

Zobrazit více

Detaily produktu

Výrobce Ewena
UCPS kód 5472301
Pozice v kategorii 18. (v Šály)
Pozice v kategorii 5640. (v Oblečení, obuv a doplňky)

Dotazy na produkt

Prodávejte a vydělávejte s námi

Chci se stát partnerem

O Merchant market

Budoucnost nakupování je na marketplace memark.cz. Chcete-li jako prodejce udržet krok s dobou a navýšit své prodeje, je čas dát šanci marketplace a začít prodávat s ostatními prodejci pod jednou střechou na memark.cz! 

Memark | © 2024

Poski.com Poski.com s.r.o.