Ewena Ocelový přívěsek Mercedes Gold GL392 chirurgická ocel

Značka: prodejce neuvedl

Ewena Ocelový přívěsek Mercedes Gold GL392 chirurgická ocel

Popis produktu






Ocelový přívěsek Mercedes s průměrem 4 cm

Ocelový přívěsek Mercedes je elegantní doplněk, který dodá vašemu outfitu luxusní vzhled. Díky kvalitnímu materiálu je odolný proti opotřebení a zároveň lehký, což zajišťuje pohodlné nošení po celý den.


Průměr 4 cm z něj dělá výrazný kousek, který upoutá pozornost a dodá vašemu stylu originalitu. Tento přívěsek je vhodný pro každodenní nošení i pro speciální příležitosti.




Zirkony a mohutný řetízek

Přívěsek Mercedes Gold GL392 je vyroben z chirurgické oceli a zdobí ho zirkony.


Očko na řetízek má průměr až 8 mm, takže lze použít i mohutný řetízek k tomuto elegantnímu přívěsku.




Specifikace

  • přívěsek průměr 4 cm

  • očko na řetízek ma průměr až 8 mm

  • váha 18 g

  • lze použit i opravdu mohutný řetízek

  • materiál : chirurgická ocel

  • dárkové balení




Proč zvolit šperk z chirurgické oceli

1. Hypoalergenní vlastnosti:
Chirurgická ocel je hypoalergenní, což znamená, že je méně pravděpodobné, že by způsobovala alergické reakce. To je ideální pro lidi s citlivou pokožkou nebo alergiemi na určité kovy.
2. Vysoká odolnost:
Tento materiál je extrémně odolný vůči poškrábání, korozi a opotřebení. To znamená, že šperky z chirurgické oceli si udrží svůj lesk a vzhled i po letech nošení.
3. Nízká údržba:
Na rozdíl od některých jiných kovů, chirurgická ocel nevyžaduje speciální péči nebo čištění. Stačí ji občas vyčistit měkkým hadříkem, aby zůstala krásná.
4. Dostupnost:
Šperky z chirurgické oceli jsou obecně cenově dostupnější než šperky z drahých kovů. To umožňuje lidem vlastnit stylové a kvalitní šperky bez toho, aby utratili majlant.
5. Moderní vzhled:
Chirurgická ocel má moderní, jasně stříbrný vzhled, který se hodí k mnoha stylům a příležitostem. Její vzhled je srovnatelný se stříbrem, ale bez potřeby častého leštění.
6. Univerzálnost:
Díky své odolnosti a estetickým vlastnostem se chirurgická ocel používá k výrobě široké škály šperků, včetně prstenů, náramků, náušnic a náhrdelníků, což z ní činí univerzální volbu pro různé módní příležitosti.
7. Dlouhá životnost:
Díky své odolnosti a stálosti si šperky z chirurgické oceli zachovávají svůj vzhled mnohem déle než mnoho jiných materiálů, což znamená, že vaše investice do takového šperku vydrží dlouho.


 I tento šperk
Je vhodný jako dárek , dostanete v pěkné dárkové krabičce, je z chirurgické oceli, má pěkný design, pěkně doplní váš outfit, bude vám dělat radost   



 



Zobrazit více

Detaily produktu

Výrobce Ewena
UCPS kód 5870640
UPC kód (EAN) 8594214698358
Pozice v kategorii 5. (v Přívěsky)
Pozice v kategorii 6282. (v Oblečení, obuv a doplňky)

Dotazy na produkt

Prodávejte a vydělávejte s námi

Chci se stát partnerem

O Merchant market

Budoucnost nakupování je na marketplace memark.cz. Chcete-li jako prodejce udržet krok s dobou a navýšit své prodeje, je čas dát šanci marketplace a začít prodávat s ostatními prodejci pod jednou střechou na memark.cz! 

Memark | © 2024

Poski.com Poski.com s.r.o.