Ewena Přívěsek Vikingský kompas chirurgická ocel

Značka: prodejce neuvedl

Ewena Přívěsek Vikingský kompas chirurgická ocel

Popis produktu

Představujeme vám náš nejnovější produkt - Přívěsek Vikingský kompas. Tento jedinečný a stylový přívěsek je vyrobený z chirurgické oceli, což zaručuje jeho pevnost a dlouhou životnost. S jeho průměrem 4 cm a váhou 17 g je tento přívěsek dokonale proporcovaný a povede vás na všech vašich dobrodružstvích.


Navíc, jeho očko na řetízek o průměru 4 mm umožňuje snadné připevnění k jakémukoli řetízku, což z něj dělá univerzální doplněk. Ať už jste fanoušek Vikingů, milovník historie nebo jen hledáte něco, co vás odliší od ostatních, tento přívěsek je pro vás!


Přesvědčivé a persuasivní odrážky:1. Vysoce kvalitní materiál: Přívěsek je vyrobený z chirurgické oceli pro dlouhou životnost a odolnost.2. Univerzální doplněk: Díky očku na řetízek o průměru 4 mm se přívěsek dá připevnit na jakýkoli řetízek.3. Ideální dárek: Tento přívěsek je skvělým darem pro milovníky Vikingů a historie.4. Dokonalá velikost: S průměrem 4 cm a váhou 17 g je tento přívěsek ideálně proporcovaný.5. Originální design: Přívěsek Vikingský kompas je jedinečným a stylovým doplňkem, který vás odliší od ostatních.

Zobrazit více

Detaily produktu

Výrobce Ewena
UCPS kód 5870716
UPC kód (EAN) 8594214696293
Pozice v kategorii 16. (v Přívěsky)
Pozice v kategorii 6307. (v Oblečení, obuv a doplňky)

Dotazy na produkt

Prodávejte a vydělávejte s námi

Chci se stát partnerem

O Merchant market

Budoucnost nakupování je na marketplace memark.cz. Chcete-li jako prodejce udržet krok s dobou a navýšit své prodeje, je čas dát šanci marketplace a začít prodávat s ostatními prodejci pod jednou střechou na memark.cz! 

Memark | © 2024

Poski.com Poski.com s.r.o.