Fjällräven FR bunda Sörmland Padded Varianta: XXl

Značka: prodejce neuvedl

Fjällräven FR bunda Sörmland Padded Varianta: XXl

Popis produktu

Větru a voděodolná lovecká bunda z odolného materiálu G-1000 Eco Silent Hydratic, které vás udrží pohodlně v suchu při nepřízni počasí. S vysoce výkonnou syntetickou náplní G-Loft N Compact, který ochrání i v mimořádně chladných dnech. Klasické bunda s základními funkcemi, které potřebujete pro dlouhý pobyt v lese, a jež stejně dobřevyužijete  v práci i při běžném nošení.


 

Posílení v  G-1000 Heavy Duty Eco zaručuje mimořádnou trvanlivost na ramenou a loktech. Zip vpředu je obousměrný s ochrannou na bradu. Vysoký límec  ochrání před chladným větrem.


Maličkosti mohou být uloženy v několika praktických kapsách; svislá kapsa, velké měchové kapsy s klopami ve spodní části a dvě vnitřní kapsy - ideální pro dokumenty.  Šířka v pase lze upravit pomocí knoflíků. Na rukávech je pak ozdobné lemování z kůže. 


 


Materiál:



G-1000 Silent: 65% polyester, 35% bavlna


Podšívka 100% polyester



 

Materiál G-1000® : Jedná se pravděpodobně o nejlepší materiál pro outdoorové použití. Je to odolný originální materiál, který má tyto vlastnosti:



Materiál G-1000 je extrémně odolná látka, která je dvakrát odolnější než džínovina.


Tento materiál se dá snadno přizpůsobit různým povětrnostním podmínkám s pomocí vosku Greenland Wax, který se nanese ve větším množství.


Odolnost se může opět zvýšit pomocí impregnace voskem Greenland Wax. Pokud by látka náhodou navlhla, rychle uschne.


Vzhledem k husté vazbě látky je tento materiál téměř kompletně odolný proti větru. Pomocí impregnace voskem Greenland Wax dosáhnete úplné ochrany i proti ostrému větru.


Jako jedna z nejlepších vlastností tohoto materiálu je považovaná prodyšnost. Propouští tělesnou vlhkost, což je obzvlášť důležité pro aktivní outdoorový život.


Odolnost proti komárům je extremně praktická, ať už jste kdekoliv. Hustá vazba látky Vás chrání před komáry a jiným hmyzem.


Látka poskytuje téměř 100% ochranu proti UVA a UVB záření.
Zobrazit více

Detaily produktu

Výrobce Fjällräven
UCPS kód 5908518
UPC kód (EAN) 7323450268589
Pozice v kategorii 57. (v Bundy a kabáty)
Pozice v kategorii 38685. (v Oblečení, obuv a doplňky)

Dotazy na produkt

Prodávejte a vydělávejte s námi

Chci se stát partnerem

O Merchant market

Budoucnost nakupování je na marketplace memark.cz. Chcete-li jako prodejce udržet krok s dobou a navýšit své prodeje, je čas dát šanci marketplace a začít prodávat s ostatními prodejci pod jednou střechou na memark.cz! 

Memark | © 2024

Poski.com Poski.com s.r.o.