Gelové černé CYCLOPS pouzdro na SAMSUNG Galaxy A53 5G

Značka: prodejce neuvedl

Gelové černé CYCLOPS pouzdro na SAMSUNG Galaxy A53 5G

Popis produktu

Gelové CYCLOPS pouzdro je vyrobeno z kvalitního pružného gelu (TPU) v kombinaci s polykarbonátem. Konstrukce je tvořena tak, že na zadní části dominuje průhledný a pevný polykarbonát. Boční rámeček je zhotoven z měkkého gelu, ten perfektně obepíná celý mobil v něm uložený. Pokud jej navléknete na svůj telefon, skvěle na něj padne. Zadní strana je opatřena otočnou krytkou, která chrání fotoaparát. Kdykoli potřebujete zvýšit ochranu fotoaparátu, nebo jen soukromí, stačí krytku umístit na správné místo. Jako překvapení je na vnitřní straně krytky šikovně umístěno mini zrcátko.



Pouzdro je vyrobeno tak, že přesně pasuje pouze na uvedený mobilní telefon. Nelze je použít na žádný jiný. U pouzdra naleznete vždy otvory pro fotoaparát, nabíjecí konektor, sluchátka apod. Nechybí ani výřezy pro ovládací tlačítka telefonu. Pro běžné užívání telefonu není vůbec nutné jej z pouzdra vyndávat. Kryt Vám ochrání u telefonu zadní část, boky a částečně i displej telefonu. Mírně přesahuje přes hranu displeje. Díky dobře zvolenému materiálu se toto pouzdro stává dokonalou ochranou Vašeho mobilního telefonu.



Výhody:






skvěle padne na mobil



ochrání proti pádu, odřeninám a škrábancům



pogumované provedení



otočná krytka na fotoaparát









Pro zvýšení ochrany doporučujeme k pouzdru ještě dokoupit bezpečnostní tvrzené sklo, kterým ochráníte i displej telefonu před škrábanci.


Tvrzená skla na mobil






Barevný odstín pouzdra i provedení se může mírně lišit.

Zobrazit více

Detaily produktu

Výrobce MobilPouzdra.cz
UCPS kód 5961659
UPC kód (EAN) 5900217926672
Pozice v kategorii 6775. (v Pouzdra)
Pozice v kategorii 9275. (v Elektronika, telefony a počítače)

Dotazy na produkt

Prodávejte a vydělávejte s námi

Chci se stát partnerem

O Merchant market

Budoucnost nakupování je na marketplace memark.cz. Chcete-li jako prodejce udržet krok s dobou a navýšit své prodeje, je čas dát šanci marketplace a začít prodávat s ostatními prodejci pod jednou střechou na memark.cz! 

Memark | © 2024

Poski.com Poski.com s.r.o.