GEMBIRD USB hub CABLEXPERT, OTG

Značka: prodejce neuvedl

GEMBIRD USB hub CABLEXPERT, OTG

Popis produktu

Umožňuje připojení dvou standardních periferií USB k smartphonům a tabletům Micro-USB OTG

Vestavěný spojovací kabel Micro-USB

Pro většinu zařízení OTG není vyžadován žádný externí zdroj napájení
Zobrazit více

Detaily produktu

Výrobce Gembird
UCPS kód 51194
UPC kód (EAN) 8716309089869
Pozice v kategorii 2. (v Huby a repeatery)
Pozice v kategorii 20887. (v Elektronika, telefony a počítače)

Dotazy na produkt

Dotazy a odpovědi:

Dobrý den, pátrám již delší dobu. Potřebuji do tabletu s připojením USB-C samice zapojit externí přijímač GPS, který má USB A samec na konci. Dále bych chtěl přes USB hub celou takto zapojenou soustavu nabíjet. Podle všeho by vaše redukce měla jít takto použít. Jen si nejsem úplně jistý tím přídavným napájením, ale do samice mikro USB na hubu by měla jít normálně zapojit nabíječka z 12V v autě. Bylo by to takto možné použít? Děkuji, přeji pěkný den.
Dobrý den, bohužel funkčnost takových soukromých pokusů Vám nikdo nepotvrdí. Teoreticky by to fungovat mělo, ale záruku Vám na to nikdo nedá. Navíc tedy tablet má USB-C samici, ale na tomto adaptéru je micro USB-A samec. Musel byste si koupit ještě redukci z microUSB-A na USB-C.
Bohužel pokud to celé shoří, tak to riziko nesete celé pouze Vy, protože chyba může být v nabíjení, v GPS chipu, v tabletu, nebo v samotné redukci, ať už jedné, nebo druhé. Takovéto použití tedy nedoporučujeme.

Prodávejte a vydělávejte s námi

Chci se stát partnerem

O Merchant market

Budoucnost nakupování je na marketplace memark.cz. Chcete-li jako prodejce udržet krok s dobou a navýšit své prodeje, je čas dát šanci marketplace a začít prodávat s ostatními prodejci pod jednou střechou na memark.cz! 

Memark | © 2024

Poski.com Poski.com s.r.o.