Háčkovaný medvídek zelený pastelová zelená, tmavě zelená, žinilková příze, 100% akryl, bezpečnostní oči a nos

Značka: prodejce neuvedl

Háčkovaný medvídek zelený pastelová zelená, tmavě zelená, žinilková příze, 100% akryl, bezpečnostní oči a nos

Popis produktu

Háčkovaná figurka - dokonalý talisman pro všechny!
Představujeme vám háčkovanou figurku, která přináší radost a štěstí do vašeho života. Každá figurka je ručně vyrobena z kvalitní žinilkové příze, což zaručuje jejich jedinečnost a trvanlivost.
Co dělá naše háčkované figurky tak výjimečnými? Za prvé, každá z nich je jedinečná. Naše figurka je vyrobená  s láskou a pečlivostí, což znamená, že žádná dvě figurky nejsou stejné. Můžete si být jisti, že budete vlastnit unikátní kousek, který nikdo jiný nemá.
Dále, háčkované figurky jsou skvělým dárkem pro všechny příležitosti. Bez ohledu na to, zda hledáte originální narozeninový dárek, dárek pro novorozeného nebo jen malou radost pro sebe, naše figurky jsou ideální volbou. Jsou malé, přenosné a přinášejí úsměv na tváři každého, kdo je dostane.
Ať už jste mladí nebo staří, naše háčkované figurky jsou skvělou zábavou. Můžete je použít jako hračku, dekoraci do auta nebo dokonce jako talisman na klíče. Je to jednoduchý způsob, jak si přinést radost a štěstí do svého každodenního života.
Tak proč si vybrat naše háčkované figurky? Protože jsou jedinečné, originální a přinášejí radost. Ať už si je koupíte pro sebe nebo jako dárek pro blízkého, budete mít jistotu, že jste udělali správnou volbu. Přidejte si do života kousek štěstí s našimi háčkovanými figurkami!
Zobrazit více

Detaily produktu

Výrobce prodejce neuvedl
UCPS kód 5893557
Pozice v kategorii 50. (v Přívěsky na klíče)
Pozice v kategorii 38513. (v Oblečení, obuv a doplňky)

Dotazy na produkt

Prodávejte a vydělávejte s námi

Chci se stát partnerem

O Merchant market

Budoucnost nakupování je na marketplace memark.cz. Chcete-li jako prodejce udržet krok s dobou a navýšit své prodeje, je čas dát šanci marketplace a začít prodávat s ostatními prodejci pod jednou střechou na memark.cz! 

Memark | © 2024

Poski.com Poski.com s.r.o.