Hanzel boty 012FN tmavé Varianta: 41 Hnědá, Kůže

Značka: prodejce neuvedl

Hanzel boty 012FN tmavé Varianta: 41 Hnědá, Kůže

Popis produktu

Klasická vysoká lovecká obuv značky Hanzel s podážkou Vibram Baltra. Boty jsou vyrobené z kůže zpevněné materiálem Cordura. Obuv je zateplena izolací Thinsulate 400 g.  Jsou vhodné k celodennímu nošení. Obuv velice dobře zpevňuje celé chodidlo i díky rychlému systému šněrování.
Společnost Hanzel vznikla v roce 1992 v obci Lutzmierz. Firma nabízí široký sortiment obuvi vyrobené z přírodní kůže, která je velice odolná a schopná snášet dlouhodobé namáhání. Boty Hanzel splňují vysoké nároky lovců a myslivců, a proto se staly oblíbenými zejména v Německu, České republice a na Slovensku. 
Cordura - Vynikající materiál, který předčí všechny ostatní v extrémní odolnosti proti oděru s vysokou pevností.
Vibram - Tyto podrážky jsou známé svou vysokou odolností proti otěru, přilnavosti a spolehlivosti. Při chůzi v náročných terénech poskytují velmi nohám vysoký komfort. Výborně pohlcují nárazy. Mají jedinečné systémy výstupků a tvarů podrážky, které zajistí pevnou oporu boty proti sklouznutí. Jsou známé svou dlouho životností- materiál odolává popraskání a své výborné vlastnosti si zachovává jak na suchém tak i mokrém povrchu. Zajišťují maximální úroveň pohodlí, kvalitu, životnost a nejlepší výkony.
Thinsulate - Vynikající zateplovací materiál z produkce firmy 3M. Tento materiál je díky svým výborným izolačním vlastnostem vhodný k použití při výrobě bot, oblečení a spacích pytlů. Své výborné vlastnosti prokazuje i při minimálním objemu. Materiál Thinsulate není náročný na údržbu a vyniká dlouhou životností.
Zobrazit více

Detaily produktu

Výrobce Hanzel
UCPS kód 5908526
UPC kód (EAN) 8880000181297
Pozice v kategorii 1. (v Pracovní obuv)
Pozice v kategorii 41557. (v Dům a zahrada)

Dotazy na produkt

Prodávejte a vydělávejte s námi

Chci se stát partnerem

O Merchant market

Budoucnost nakupování je na marketplace memark.cz. Chcete-li jako prodejce udržet krok s dobou a navýšit své prodeje, je čas dát šanci marketplace a začít prodávat s ostatními prodejci pod jednou střechou na memark.cz! 

Memark | © 2024

Poski.com Poski.com s.r.o.