Hlasový překladač Anobic EarBuds M6.

Značka: Anobic

Hlasový překladač Anobic EarBuds M6.

Popis produktu

Počet jazyků: 136.

Jazyk: Čeština, Slovenština, Čínština (Mandarin), Angličtina, Japonština, Ruština, Francouzština , Francouzština (Kanada) , Polština, Dánština, Němčina, Arabština, Finština, Korejština, Holandština, Rumunština, Portugalština, Portugaština (Brazílie), Japonština, Švédština ,Thajština, Rečtina , Spanělština, Maďarština, Italština, Čínština (Kantonský), Vietnamština...

 

Elektronický překladač Anobic Earbuds M06 s podporou českého a slovenského jazyka se stane neodmyslitelným společníkem každého cestovatele. Bude ideálním pomocníkem na vašich cestách či během práce v zahraničí, protože zvládá simultánní hlasový překlad přes bluetooth sluchátka v reálném čase až do 136 jazyků (78+58). S tímto translatorem dokážete komunikovat i v rušnějším prostředí díky redukci šumu a přesnost překladu se pohybuje v hodnotách až 95%. Ovládání je velmi jednoduché a výdrž baterie je 19 hodin s dock pouzdrem (30 dní v pohotovostním režimu), které využijete i pro bezpečný přenos zařízení. Integrovaná funkce potlačení šumu eliminuje rušivý okolní hluk.

Tento nejlepší online překladač řeči přináší spojení špičkového hlasového algoritmu a technologie strojového překladu. Celá komunikace se Vám samozřejmě zobrazuje a archivuje v app přes mobil, kde si také můžete zkontrolovat správnost rozeznání Vašeho hlasu.

Směr překladu: Čeština<->Čínština (Mandarin), Čeština<->Angličtina, Čeština<->Japonština, Čeština<->Ruština, Čeština<->Francouzština , Čeština<->Francouzština (Kanada) , Čeština<->Polština, Čeština<->Dánština, Čeština<->Němčina, Čeština<->Arabština, Čeština<->Finština, Čeština<->Korejština, Čeština<->Holandština, Čeština<->Rumunština, Čeština<->Portugalština, Čeština<->Portugaština (Brazílie), Čeština<->Japonština, Čeština<->Švédština, Čeština<->Thajština, Čeština<->Rečtina , Čeština<->Španělština, Čeština<->Maďarština, Čeština<->Italština, Čeština<->Čínština (Kantonský), Čeština<->Vietnamština, Čeština<->Turečtina...

Speciální funkce

  1. Umožňuje konverzům s lidmi z různých zemí v různých jazycích
  2. Aplikace Translator překládá v reálném čase

  3. Ergonomický design umožní pohodlné nošení
  4. Výdrž baterie nabídne 5 hodin provozu

  5. Multifunkční dotykové ovládání, přehrávání hudby nebo pohodlné přijetí / odmítnutí hovoru

Technické parametry

Velikost: 74 x 76 x 35 mm

Barva: bílá

Vestavěná baterie: lithium-polymerová (60 mAh)

Napájení: napájeno akumulátorem, napájení přes USB, 110 mA (sluchátka) 500 mA (napájecí dock). Výdrž baterie do 15 hodin/na 3 nabití z napájacího docku.

Váha: 45 gr

Přenos dat: BT 5.0

Obsahuje: 1x Anobic M06

Podpora: 136 jazyků.

OS: Android OS/iOS

Zobrazit více

Detaily produktu

Výška zabaleného produktu 35,0 cm
Šířka zabaleného produktu 74,0 cm
Délka zabaleného produktu 76,0 cm
Hmotnost zabaleného produktu 0,04 kg
Výrobce Anobic Company
UCPS kód 2307618
UPC kód (EAN) 6971362040019
Pozice v kategorii 2. (v Překladače)
Pozice v kategorii 19295. (v Elektronika, telefony a počítače)

Dotazy na produkt

Prodávejte a vydělávejte s námi

Chci se stát partnerem

O Merchant market

Budoucnost nakupování je na marketplace memark.cz. Chcete-li jako prodejce udržet krok s dobou a navýšit své prodeje, je čas dát šanci marketplace a začít prodávat s ostatními prodejci pod jednou střechou na memark.cz! 

Memark | © 2024

Poski.com Poski.com s.r.o.