Hybridní černé PROTECT pouzdro na SAMSUNG Galaxy A32 5G / A13 5G

Značka: prodejce neuvedl

Hybridní černé PROTECT pouzdro na SAMSUNG Galaxy A32 5G / A13 5G

Popis produktu

Pouzdra typu PROTECT jsou vyrobena z kombinace odolného pevného polykarbonátu a gelu (TPU). Můžeme jej tak zařadit mezi odolné typy pouzder na mobilní telefony. Tvrdá část pouzdra chrání proti tvrdšímu zacházení a měkká zase tlumí rázy, aby se zbytečně nepřenášeli na mobilní telefon. Záda z polykarbonátu jsou matná, boky z TPU obsahují spustu výčnělků, díky kterým se kryt lépe drží v ruce.



V místě, kde kryt obepíná displej obsahuje vystouplý rámeček, takže kryje displej při položení telefonu displejem dolů. Tu samou funkci naleznete u fotoparátu, který je tak krytem maximálně ochráněn.



Pouzdro je vyrobeno tak, že přesně pasuje pouze na uvedený mobilní telefon. Nelze je použít na žádný jiný. U pouzdra naleznete vždy zhotovené otvory pro fotoaparát, nabíjecí konektor, sluchátka apod. Nechybí ani výřezy pro ovládací tlačítka telefonu. Pro běžné užívání telefonu není vůbec nutné jej z pouzdra vyndávat. Kryt Vám ochrání u telefonu zadní část, boky a částečně i displej telefonu. Mírně přesahuje přes hranu displeje. Díky dobře zvolenému materiálu se toto pouzdro stává dokonalou ochranou Vašeho mobilního telefonu. Pouzdro chrání hlavně proti škrábancům, ošoupání a nárazům.


 


Výhody:






skvěle padne na mobil



vyskoká odolnost - kombinace dvou materiálů



atraktivní vzhled



vysoká ochrana fotoaprátu mobilu









Pro zvýšení ochrany doporučujeme k pouzdru ještě dokoupit bezpečnostní tvrzené sklo, kterým ochráníte i displej telefonu před škrábanci.


Tvrzená skla na mobil






Barevný odstín pouzdra i provedení se může mírně lišit.


Zobrazit více

Detaily produktu

Výrobce MobilPouzdra.cz
UCPS kód 5961666
UPC kód (EAN) 5900217417101
Pozice v kategorii 6781. (v Pouzdra)
Pozice v kategorii 9282. (v Elektronika, telefony a počítače)

Dotazy na produkt

Prodávejte a vydělávejte s námi

Chci se stát partnerem

O Merchant market

Budoucnost nakupování je na marketplace memark.cz. Chcete-li jako prodejce udržet krok s dobou a navýšit své prodeje, je čas dát šanci marketplace a začít prodávat s ostatními prodejci pod jednou střechou na memark.cz! 

Memark | © 2024

Poski.com Poski.com s.r.o.