JOGURT LYOFILIZOVANÝ (SUŠENO MRAZEM) - PRÁŠEK Hmotnost balení: 100 g

Značka:

JOGURT LYOFILIZOVANÝ (SUŠENO MRAZEM) - PRÁŠEK Hmotnost balení: 100 g

Popis produktu

Zobrazit více

Popis produktu

JOGURT LYOFILIZOVANÝ (SUŠENO MRAZEM) - PRÁŠEK


(jogurtum)


Země původu: Česká republika


Složení: lyofilizovaný jogurt: mléko, mléčná bílkovina, jogurtová kultura, kultura Bifidobacterium a Lactobacillus acidophilus (106/g), obsah tuku nejméně 3,5 %


Vyrobeno: ČR


                                                  


Lyofilizovaný jogurt je vyráběn dle tradiční receptury.


 


Na výrobu 100 g lyofilizovaného, připadá cca 750 g čerstvého jogurtu.


 



 


 


 


 

Zobrazit více

Popis produktu

JOGURT LYOFILIZOVANÝ (SUŠENO MRAZEM) - PRÁŠEK


(jogurtum)


Země původu: Česká republika


Složení: lyofilizovaný jogurt: mléko, mléčná bílkovina, jogurtová kultura, kultura Bifidobacterium a Lactobacillus acidophilus (106/g), obsah tuku nejméně 3,5 %


Vyrobeno: ČR


                                                  


Lyofilizovaný jogurt je vyráběn dle tradiční receptury.


 


Na výrobu 100 g lyofilizovaného, připadá cca 750 g čerstvého jogurtu.


 



 


 


 


 

Zobrazit více

Popis produktu

JOGURT LYOFILIZOVANÝ (SUŠENO MRAZEM) - PRÁŠEK


(jogurtum)


Země původu: Česká republika


Složení: lyofilizovaný jogurt: mléko, mléčná bílkovina, jogurtová kultura, kultura Bifidobacterium a Lactobacillus acidophilus (106/g), obsah tuku nejméně 3,5 %


Vyrobeno: ČR


                                                  


Lyofilizovaný jogurt je vyráběn dle tradiční receptury.


 


Na výrobu 100 g lyofilizovaného, připadá cca 750 g čerstvého jogurtu.


 



 


 


 


 

Zobrazit více

Popis produktu

JOGURT LYOFILIZOVANÝ (SUŠENO MRAZEM) - PRÁŠEK


(jogurtum)


Země původu: Česká republika


Složení: lyofilizovaný jogurt: mléko, mléčná bílkovina, jogurtová kultura, kultura Bifidobacterium a Lactobacillus acidophilus (106/g), obsah tuku nejméně 3,5 %


Vyrobeno: ČR


                                                  


Lyofilizovaný jogurt je vyráběn dle tradiční receptury.


 


Na výrobu 100 g lyofilizovaného, připadá cca 750 g čerstvého jogurtu.


 



 


 


 


 

Zobrazit více

Detaily produktu

UCPS kód 5420075

Dotazy na produkt

Prodávejte a vydělávejte s námi

Chci se stát partnerem

O Merchant market

Budoucnost nakupování je na marketplace memark.cz. Chcete-li jako prodejce udržet krok s dobou a navýšit své prodeje, je čas dát šanci marketplace a začít prodávat s ostatními prodejci pod jednou střechou na memark.cz! 

Memark | © 2024

Poski.com Poski.com s.r.o.