John Deere - Kamarádi z farmy - traktor / sklápěč assort Plast

Značka: prodejce neuvedl

John Deere - Kamarádi z farmy - traktor / sklápěč assort Plast

Popis produktu

Těšte se se svými malými farmáři na nová dobrodružství s naším John Deere - Kamarádi z farmy - traktorem nebo sklápěčem! Tato skvělá hračka je navržena speciálně pro batolata a její zábavné funkce rozzáří jejich oči vzrušením a zvědavostí.
Vyberte si mezi traktorem, vybaveným funkční lžící pro malé stavitelé a sklápěčem s vyklápěcím ložem pro malé dopravce. Obě vozidla jsou opatřena speciálními blátivými designovými detaily, které přidávají k autenticitě a jsou jistě potěší všechny malé fanoušky farmy.
Každé z těchto hračkových vozidel má volně jezdící kolečka, které zaručují hodiny zábavy při tlačení a hraní. Tato hračka podporuje motorické dovednosti a kreativitu při hraní a navíc je perfektním způsobem, jak učit děti o farmářském životě.
Je vhodná pro děti od 18 měsíců, takže je ideální jako první hračka pro vaše malé farmáře.
Proč si koupit tuto hračku??
1. Autentický design: Traktor a sklápěč John Deere - Kamarádi z farmy mají autentický design, který je inspirován skutečnými farmářskými stroji, včetně detailů blátivého traktoru a sklápěče.
2. Zábavné funkce: Batolata budou nadšená z funkční lžíce na traktoru a vyklápěcího lože na sklápěči, které podporují interaktivní hru a rozvíjejí jejich motorické dovednosti.
3. Volně jezdící kolečka: Volně jezdící kolečka na obou vozidlech umožňují snadné a zábavné tlačení, což podporuje aktivní hru a pohyb.
4. Vzdělávací hodnota: Tyto hračky jsou skvělým způsobem, jak učit děti o farmářském životě a povolání, zatímco se přitom skvěle baví.
5. Bezpečný a vhodný pro malé děti: Traktor a sklápěč John Deere - Kamarádi z farmy jsou vhodné pro děti od 18 měsíců a jsou vyrobeny z kvalitních a bezpečných materiálů.V balení je 1 ks autíčka: Buď traktor nebo sklápěč!
Zobrazit více

Detaily produktu

Výrobce John Deere
UCPS kód 5469973
UPC kód (EAN) 036881472742
Pozice v kategorii 162. (v Auta, letadla a lodě)
Pozice v kategorii 11935. (v Hračky, papírnictví a modelářství)

Dotazy na produkt

Prodávejte a vydělávejte s námi

Chci se stát partnerem

O Merchant market

Budoucnost nakupování je na marketplace memark.cz. Chcete-li jako prodejce udržet krok s dobou a navýšit své prodeje, je čas dát šanci marketplace a začít prodávat s ostatními prodejci pod jednou střechou na memark.cz! 

Memark | © 2024

Poski.com Poski.com s.r.o.