John Deere - Traktor a sklápěč - set na písek Plast

Značka: prodejce neuvedl

John Deere - Traktor a sklápěč - set na písek Plast

Popis produktu

Představujeme set autíček John Deere - Traktor a sklápěč - set na písek, který je pracovitým pomocníkem na každém dětském pískovišti. Tento dvojbalení hraček je připraveno přeměnit běžný den na nekonečnou zábavu a dobrodružství.
Vaše děti se stanou malými staviteli a zemědělci, když zjistí, jak mohou s těmito autíčkami nakládat, vozit písek a tvořit svůj vlastní svět na pískovišti. Tento set je nejen zdrojem zábavy, ale také pomáhá dětem rozvíjet jemnou motoriku a koordinaci.
Hračky značky John Deere jsou známe pro svou vysokou kvalitu a odolnost. Tyto hračky jsou navrženy tak, aby vydržely mnoho hodin intenzivní hry, a jsou vyrobeny z odolného plastu, který snadno odolá i nejtvrdším podmínkám.
S jejich zelenožlutou barvou, kterou děti milují, a volně se otáčejícími koly, jsou tyto hračky připraveny na cestu do jakékoliv dobrodružné hry. K tomu přidejte funkční sklápěcí korbu a přední nakladač, a máte hračku, která je připravena na jakoukoli výzvu, kterou si vaše děti vymyslí.
Nejdůležitější benefity:
1. Představivost a kreativita: S tímto setem na písek se dětská fantazie může rozletět. Děti mohou vytvářet vlastní zemědělské scénáře a budovat své vlastní světy.
2. Motorické dovednosti: Manipulace s těmito hračkami pomáhá dětem rozvíjet jemnou motoriku a koordinaci.
3. Udržitelnost: Hračky John Deere jsou vyrobeny z odolného plastu a jsou navrženy tak, aby vydržely mnoho hodin hry.
4. Flexibilita hry: Tento set je skvělý pro hru uvnitř i venku, takže zábava může pokračovat za jakéhokoli počasí.
5. Originální produkt: Tento originální produkt John Deere Traktor a sklápěč set na písek nabízí kvalitu, na kterou se můžete spolehnout.
Zobrazit více

Detaily produktu

Výrobce John Deere
UCPS kód 5469971
UPC kód (EAN) 036881429524
Pozice v kategorii 160. (v Auta, letadla a lodě)
Pozice v kategorii 11932. (v Hračky, papírnictví a modelářství)

Dotazy na produkt

Prodávejte a vydělávejte s námi

Chci se stát partnerem

O Merchant market

Budoucnost nakupování je na marketplace memark.cz. Chcete-li jako prodejce udržet krok s dobou a navýšit své prodeje, je čas dát šanci marketplace a začít prodávat s ostatními prodejci pod jednou střechou na memark.cz! 

Memark | © 2024

Poski.com Poski.com s.r.o.