JOKL - Ochranný hliníkový pás proti ptákům 10 cm (10 m), RAL 7016/RAL 8017 - ALUPTAK - oboustranně použitelný s ověřenou účinností. antracit / hnědá, hliník

Značka: prodejce neuvedl

JOKL - Ochranný hliníkový pás proti ptákům 10 cm (10 m), RAL 7016/RAL 8017 - ALUPTAK - oboustranně použitelný s ověřenou účinností. antracit / hnědá, hliník

Popis produktu

Hliníkový ochranný pás je vyráběn z vysoce kvalitního hliníku a má perforaci na celém povrchu, která umožňuje správnou ventilaci chráněného prostoru. Je k dispozici ve dvoubarevném provedení v barvách RAL 7016/RAL 8017.

Tento produkt má několik výhod. Zaprvé je vyroben z vysoce kvalitního hliníku, což zaručuje jeho odolnost a dlouhou životnost. Dále je vybaven perforací, která umožňuje správné větrání a zabraňuje vniknutí ptáků, hmyzu a listí. Navíc je odolný proti UV záření.

Hliníkový ochranný pás se často používá k zajištění větracích otvorů ve fasádách budov a okapů na odvětrávaných střechách. Slouží jako ochrana před ptáky, hlodavci a hmyzem, stejně jako před vniknutím nečistot, jako je listí. Tím zajišťuje správné větrání a cirkulaci vzduchu v prostoru fasády a střechy. Je vhodný pro různé typy střešních krytin.
Zobrazit více

Detaily produktu

Výrobce prodejce neuvedl
UCPS kód 5843476
Pozice v kategorii 36. (v Střešní krytiny)
Pozice v kategorii 41576. (v Dům a zahrada)

Dotazy na produkt

Prodávejte a vydělávejte s námi

Chci se stát partnerem

O Merchant market

Budoucnost nakupování je na marketplace memark.cz. Chcete-li jako prodejce udržet krok s dobou a navýšit své prodeje, je čas dát šanci marketplace a začít prodávat s ostatními prodejci pod jednou střechou na memark.cz! 

Memark | © 2024

Poski.com Poski.com s.r.o.