Kikkerland Hudební skříňka – Yellow Submarine

Značka: prodejce neuvedl

Kikkerland Hudební skříňka – Yellow Submarine

Popis produktu

Nastartujte svůj den s hudební skříňkou Yellow Submarine a nechte se unášet na vlnách nostalgie! Tento jedinečný a ručně vyrobený hudební box je perfektním dárkem pro fanoušky legendární písničky od Beatles i pro ty, kteří si chtějí užít nádherného zvuku a osobitého designu. Připravte se na úchvatný zážitek, který vás přenese do světa hudby a harmonie.


Představujeme vám Hudební skříňku - Yellow Submarine:


1. Ručně vyrobená mistrovské dílo: Tato originální skříňka je vyrobena s láskou a precizností, která jistě upoutá pozornost každého, kdo ji uvidí.2. Nostalgický zážitek: Vychutnejte siou melodii "Yellow Submarine" ve zcela novém podání. Skřínka začne hrát ihned po otočení páčkou, což přidává šarm starých časů.3. Experimentujte s různými povrchy: Zajímavost této hudební skřínky spočívá také v tom, že můžete objevovat různé tóny a rezonance podle povrchu, na kterém ji položíte. Každý povrch vytvoří jedinečný zvukový efekt.4. Perfektní dárek: Ať už hledáte originální dárek pro své blízké nebo si chcete dopřát něco speciálního pro sebe, Hudební skříňka - Yellow Submarine je ideálním řešením. Potěší jak velké, tak malé a milovníky této ikonické melodie.5. Oživte svůj domov: Tato hudební skřínka nenabídne pouze krásnou melodii, ale stane se i dekorativním prvkem vašeho interiéru, který dodá vašemu domovu osobitý šarm.


Nenechte si ujít příležitost zamilovat se do Hudební skřínky - Yellow Submarine! Objednejte si ji ještě dnes a začněte objevovat kouzlo hudby s touto úchvatnou hudební skřínkou!

Zobrazit více

Detaily produktu

Výrobce Kikkerland
UCPS kód 5221409
UPC kód (EAN) 0612615017153
Pozice v kategorii 12. (v Hudební nástroje)
Pozice v kategorii 1411. (v Hračky, papírnictví a modelářství)

Dotazy na produkt

Prodávejte a vydělávejte s námi

Chci se stát partnerem

O Merchant market

Budoucnost nakupování je na marketplace memark.cz. Chcete-li jako prodejce udržet krok s dobou a navýšit své prodeje, je čas dát šanci marketplace a začít prodávat s ostatními prodejci pod jednou střechou na memark.cz! 

Memark | © 2024

Poski.com Poski.com s.r.o.