Kikkerland Lis na česnek rybička

Značka: prodejce neuvedl

Kikkerland Lis na česnek rybička

Popis produktu

 Lis na česnek rybička - skvělý pomocník do každé kuchyně!


Představujeme Vám revoluční Lis na česnek rybička, který zaručeně usnadní vaření a připravování pokrmů s česnekem! Zapomeňte na nepořádek, špinavé prsty a neefektivní metody drcení česneku. S tímto jedinečným kuchyňským pomocníkem budete mít česnek vždy perfektně rozdrcený a připravený k použití.


Lis na česnek rybička je navržen tak, aby bylo drcení česneku snadné, rychlé a efektivní. Stačí vložit stroužek česneku do otvoru a tlakem dopředu a dozadu ho rozdrtíte. Rozdrcený česnek pak můžete snadno vysypat lžící nebo seškrábnout do pánve. 


Díky svému originálnímu designu ve tvaru rybičky je tento lis nejen praktickou pomůckou, ale i stylovým doplňkem vaší kuchyně. Vyrobeno z odolných materiálů, které jsou bezpečné pro potraviny a snadno se udržují čisté.


Lis na česnek rybička je vhodný pro mytí v ruce i v myčce nádobí, což usnadní jeho údržbu a ušetří Vám čas. 


Nenechte si ujít tuto jedinečnou příležitost zlepšit vaření s česnekem a objednejte si Lis na česnek rybička ještě dnes!


Proč koupit tento výrobek:


1. Snadné a rychlé drcení česneku - bez nepořádku a špinavých prstů.2. Efektivní metoda - rozdrtí stroužek česneku na perfektně jemné kousky.3. Originální design ve tvaru rybičky - stylový doplněk do vaší kuchyně.4. Odolné materiály, snadno se udržuje čisté - lze mýt v ruce i v myčce nádobí.5. Ušetřete čas a energii při vaření s česnekem - ideální pomocník pro každého kuchaře!

Zobrazit více

Detaily produktu

Výrobce Kikkerland
UCPS kód 5221412
UPC kód (EAN) 0612615101807
Pozice v kategorii 21. (v Kuchyňské náčiní různé)
Pozice v kategorii 546. (v Dům a zahrada)

Dotazy na produkt

Prodávejte a vydělávejte s námi

Chci se stát partnerem

O Merchant market

Budoucnost nakupování je na marketplace memark.cz. Chcete-li jako prodejce udržet krok s dobou a navýšit své prodeje, je čas dát šanci marketplace a začít prodávat s ostatními prodejci pod jednou střechou na memark.cz! 

Memark | © 2024

Poski.com Poski.com s.r.o.