Kikkerland SKLENĚNÁ LÁHEV NA ČAJ ZEN INFUSER

Značka: prodejce neuvedl

Kikkerland SKLENĚNÁ LÁHEV NA ČAJ ZEN INFUSER

Popis produktu

SKLENĚNÁ LÁHEV NA ČAJ ZEN INFUSER: Užijte si svůj oblíbený čaj v harmonii s přírodou!


Představujeme vám revoluční zážitek pití čaje, který vás uvede do stavu klidu a pohody. Naše skleněná láhev na čaj Zen Infuser vám umožní připravit si lahodný čaj kdekoliv a kdykoliv, aniž byste museli obětovat kvalitu nebo pohodlí.


? Harmonie s přírodou: Díky bambusovému víčku a modernímu designu se budete cítit spojeni s přírodou při každém doušku vašeho oblíbeného čaje.


☕ Bezpečnost a pohodlí: Skleněná konstrukce láhve zaručuje bezpečnost vašeho nápoje a odolnost proti rozbití, zatímco bambusové víčko chrání váš čaj před nechtěným únikem.


? Vychutnejte si různorodost chutí: S praktickým sítkem na vylouhování můžete experimentovat s různými druhy čaje a objevovat nové chutě podle vaší nálady.


? Snadná údržba: Láhev je snadno rozebíratelná a mytelná, takže ji můžete pravidelně čistit bez starostí o zdravotní rizika.


? Perfektní dárek: Tato skleněná láhev na čaj je ideálním dárkem pro milovníky čaje, kteří hledají stylový a praktický doplněk pro svou sbírku.


Proč si koupit tento produkt:


1. Užijte si dokonalý šálek čaje v harmonii s přírodou díky bambusovému víčku a modernímu designu.2. Skleněná konstrukce láhve zaručuje bezpečnost vašeho nápoje a odolnost proti rozbití.3. Praktické sítko na vylouhování umožňuje experimentovat s různými druhy čaje a objevovat nové chutě podle vaší nálady.4. Snadno rozebíratelná a mytelná konstrukce zajišťuje jednoduchou údržbu a dlouhou životnost produktu.5. Stylový a praktický doplněk, který je ideálním dárkem pro milovníky čaje.

Zobrazit více

Detaily produktu

Výrobce Kikkerland
UCPS kód 5221413
UPC kód (EAN) 0612615083219
Pozice v kategorii 4. (v Ostatní sportovní vybavení)
Pozice v kategorii 66. (v Sport a turistika)

Dotazy na produkt

Prodávejte a vydělávejte s námi

Chci se stát partnerem

O Merchant market

Budoucnost nakupování je na marketplace memark.cz. Chcete-li jako prodejce udržet krok s dobou a navýšit své prodeje, je čas dát šanci marketplace a začít prodávat s ostatními prodejci pod jednou střechou na memark.cz! 

Memark | © 2024

Poski.com Poski.com s.r.o.