Kikkerland Stínová hra

Značka: prodejce neuvedl

Kikkerland Stínová hra

Popis produktu

Stínová hra: Kreativní zábava pro celou rodinu!


Představujeme vám Stínovou hru - jedinečný a inovativní způsob, jak strávit kvalitní čas s rodinou a přáteli. Tento zábavný a interaktivní produkt vás vtáhne do světa fantazie a kreativity, kde si každý užije spoustu legrace! 


S naší Stínovou hrou objevíte, jak snadno můžete pomocí rukou a světla vytvořit fascinující stínová zvířata, která musí ostatní hráči uhodnout. Tato sada obsahuje USB lampu s bodovým světlem pro dokonalé osvětlení, 36 karet se zvířaty a jednu kartu s pravidly - všechno pohodlně zabalené v krásném designu od KDT.


Nenechte se odradit tím, že nejste umělec nebo si myslíte, že nemáte talent. Stínová hra je navržena tak, aby byla přístupná lidem všech věkových skupin a dovedností. Ať už jste začátečník nebo pokročilý "stínitel", určitě si najdete své oblíbené zvíře a budete se bavit!


5 hlavních důvodů, proč si koupit Stínovou hru:


1. Skvělá zábava pro celou rodinu: Stínová hra je ideálním řešením pro společenské večery, rodinné oslavy nebo prostě jen chladné večery u krbu.2. Rozvíjí kreativitu a fantazii: Stínová hra pomáhá rozvíjet vaše umělecké dovednosti, zlepšuje soustředění a podporuje tvořivost.3. Výukový nástroj: Pomocí Stínové hry se hravě naučíte identifikovat různá zvířata a rozpoznávat jejich stíny.4. Ekologický materyrobeno z kvalitního ABS, LED, papíru, osikového dřeva a elektrických součástek - bezpečné a trvanlivé materiály.5. Perfektní dárek: Stínová hra je originálním a zábavným dárkem pro děti i dospělé, který ocení každý milovník zábavy a kreativity.


Nečekejte déle! Objednejte si svoji vlastní sadu Stínové hry ještě dnes a zažijte nezapomenutelnou zábavu s rodinou a přáteli!

Zobrazit více

Detaily produktu

Výrobce Kikkerland
UCPS kód 5221415
UPC kód (EAN) 0612615112988
Pozice v kategorii 7. (v Živé a vzdělávací sady)
Pozice v kategorii 1418. (v Hračky, papírnictví a modelářství)

Dotazy na produkt

Prodávejte a vydělávejte s námi

Chci se stát partnerem

O Merchant market

Budoucnost nakupování je na marketplace memark.cz. Chcete-li jako prodejce udržet krok s dobou a navýšit své prodeje, je čas dát šanci marketplace a začít prodávat s ostatními prodejci pod jednou střechou na memark.cz! 

Memark | © 2024

Poski.com Poski.com s.r.o.