Kikkerland Voda z u - samozavlažování rostlin

Značka: prodejce neuvedl

Kikkerland Voda z u - samozavlažování rostlin

Popis produktu

Voda z krystalu - samozavlažování rostlin: Krásný a šetrný způsob, jak udržet vaše rostliny živé a zdravé


Představujeme Vám Vodu z krystalu - samozavlažování rostlin, revoluční řešení pro všechny milovníky květin, kteří si potrpí na krásu a pohodlí. Díky těmto jedinečným ručně foukaným skleněným krystalům budou vaše rostliny vždy perfektně zalité a vy si užijete klid a radost ze svého zeleného koutku.


Nechte se okouzlit tímto elegantním řešením pro péči o vaše rostliny:



  • Estetický design: Tyto ručně foukané skleněné krystaly nejen že dokonale slouží svému účelu, ale také dodají vaší domácnosti nádech elegance a sofistikovanosti.

  • Jednoduchá obsluha: Stačí naplnit krystal vodou a umístit jej do květináče korkovou zátkou dolů. Během 3 až 4 dnů bude voda pomalu kapat do půdy vašich rostlin, aniž byste museli trvale kontrolovat stav zalitosti.

  • Šetrné k životnímu prostředí: Díky tomuto inovativnímu systému ušetříte vodu a přispějete tak ke štěstí naší planety.

  • Ideální dárek: Voda z krystalu - samozavlažování rostlin je originálním a praktickým dárkem pro vaše blízké, kteří milují rostliny a chtějí si užít péči o ně bez stresu.

  • Spokojenost zaručena: Jsme si jisti, že tento produkt vás nadchne. Pokud nebudete s Vodou z krystalu spokojeni, nabízíme 100% garanci vrácení peněz.


Nenechte si ujít tuto jedinečnou příležitost zlepšit péči o vaše rostliny a udělat svůj život jednodušší! Objednejte si svůj Vodu z krystalu - samozavlažování rostlin ještě dnes a těšte se na zdravé a krásné rostliny, které budou radost pohledu.

Zobrazit více

Detaily produktu

Výrobce Kikkerland
UCPS kód 5252243
UPC kód (EAN) 0612615097599
Pozice v kategorii 9. (v Květináče a truhlíky)
Pozice v kategorii 558. (v Dům a zahrada)

Dotazy na produkt

Prodávejte a vydělávejte s námi

Chci se stát partnerem

O Merchant market

Budoucnost nakupování je na marketplace memark.cz. Chcete-li jako prodejce udržet krok s dobou a navýšit své prodeje, je čas dát šanci marketplace a začít prodávat s ostatními prodejci pod jednou střechou na memark.cz! 

Memark | © 2024

Poski.com Poski.com s.r.o.