Kikkerland Všestranný nástroj nejen na bylinky

Značka: prodejce neuvedl

Kikkerland Všestranný nástroj nejen na bylinky

Popis produktu

**Představujeme Vám revoluční kuchyňský pomocník: Všestranný nástroj nejen na bylinky!**


Už jste někdy při vaření ztráceli trpělivost s neposlušnými bylinkami nebo se snažili otvírat láhev bez otvíráku? Řešení je tady a jmenuje se Všestranný nástroj nejen na bylinky - jedinečná a univerzální pomůcka, která vám ušetří čas i úsilí!


**Proč si tento skvělý produkt musíte pořídit?**


1. **Multifunkčnost:** Tento praktický nástroj zvládne hned několik úkonů najednou - odstraňování lístků bylinek, škrábání citronové kůry a dokonce i otevírání lahví! Už žádné hledání různých pomůcek, když potřebujete rychle postupovat ve vaření.


2. **Kvalitní materiál:** Nerezová ocel zaručuje dlouhou životnost a snadné čištění. Navíc díky elegantnímu designu bude tento nástroj skvěle vypadat ve vaší kuchyni.


3. **Ideální rozměry:** S rozměry 10,5 x 4,5 x 0,5 cm se tento nástroj snadno vejde do každé zásuvky nebo kapsy, takže ho můžete mít vždy po ruce, ať už jste doma nebo na cestách.


4. **Originální dárek:** Hledáte netradiční dárek pro milovníka vaření? Všestranný nástroj nejen na bylinky je ideální volbou, která potěší každého kuchaře.


5. **Úspora času a úsilí:** Díky tomuto nástroji budete mít bylinky připravené během chvilky a navíc si ušetříte spoustu práce s čištěním jednotlivých pomůcek.


Nenechte si ujít tuto skvělou příležitost zlepšit svůj kulinářský zážitek! Objednejte si Všestranný nástroj nejen na bylinky ještě dnes a staňte se mistrem efektivního vaření!


**5 hlavních benefitů produktu:**


- Multifunkčnost: otvírák, odstraňovač lístků bylinek a škrabka na citronovou kůru v jednom- Kvalitní nerezová ocel pro dlouhou životnost a snadné čištění- Ideální rozměry pro snadné skladování a používání doma i na cestách- Originální a praktický dárek pro milovníky vaření- Úspora času a úsilí při přípravě bylinek a ji

Zobrazit více

Detaily produktu

Výrobce Kikkerland
UCPS kód 5221403
UPC kód (EAN) 0612615095069
Pozice v kategorii 20. (v Kuchyňské náčiní různé)
Pozice v kategorii 542. (v Dům a zahrada)

Dotazy na produkt

Prodávejte a vydělávejte s námi

Chci se stát partnerem

O Merchant market

Budoucnost nakupování je na marketplace memark.cz. Chcete-li jako prodejce udržet krok s dobou a navýšit své prodeje, je čas dát šanci marketplace a začít prodávat s ostatními prodejci pod jednou střechou na memark.cz! 

Memark | © 2024

Poski.com Poski.com s.r.o.