Knížkové pouzdro Smart View pro Xiaomi 12 Pro , barva červená

Značka: prodejce neuvedl

Knížkové pouzdro Smart View pro Xiaomi 12 Pro , barva červená

Popis produktu

Pouzdro s technologií SMART VIEW a funkcí automatického probuzení telefonu je určeno pro telefony se systémem Android. Pouzdro je vybaveno úzkým průsvitným panelem, který umožňuje zobrazit datum a čas po zavření flipu. Sada obsahuje kartu s QR kódem, pomocí které si můžete stáhnout aplikaci nezbytnou pro spuštění této funkce, a jedinečný kód nutný k nastavení aplikace.Pouzdro poskytuje vynikající ochranu celého zařízení, chrání ho před poškozením, poškrábáním a nečistotami a poskytuje snadný přístup ke všem tlačítkům a portům. Pouzdro má navíc speciální otvor pro reproduktor, který vám umožní po zavření volně telefonovat.

Pouzdro lze také použít jako TV stojánek. To vám umožní bez námahy sledovat filmy a procházet obsah telefonu. Kromě toho má pouzdro funkci zapnutí / automatické spaní. Otevřením pouzdra se mobil probudí a zavření flipu uspí smartphone, což výrazně snižuje spotřebu baterie; to vše díky speciálním magnetům umístěným v krytu, které jsou ale velmi slabé.Jak zapnout funkci zobrazení data a času - krok za krokem:

  1. Naskenujte QR kód viditelný na kartičce uvnitř obalu.
  2. Přejděte na sdílený odkaz.
  3. Stáhněte a nainstalujte aplikaci Smart View.
  4. Spusťte aplikaci zadáním individuálního sériového čísla z nálepky uvnitř balení.
  5. Užijte si technologii Smart View na svém telefonu!

Upozornění: Není zaručeno, že aplikace Smart View bude ve Vašem mobilu fungovat. Je to způsobeno neustálou aktualizací Androidu. V případě nefunkčnosti lze aplikaci nahradit některou jinou dostupnou z GooglePlay obchodu.

Tělo pouzdra je vyrobeno z měkčeného plastu imitující koženku v kombinaci s tvrdým plastem - průzor na hodiny. Kryt pro vsazení přístroje je z tvrdého plastu s vlepeným jemným microfleecem proti poškrábání zadního krytu přístroje.

Hlavní vlastnosti:

  • praktické peněženkové pouzdro
  • funkce TV stojánku
  • vyrobeno z ekokůže
  • zobrazování času v průhledném okně
  • funkce uspání a probuzení telefonu
Zobrazit více

Detaily produktu

Výrobce MobilPouzdra.cz
UCPS kód 5695279
UPC kód (EAN) 5900217925064
Pozice v kategorii 2009. (v Pouzdra)
Pozice v kategorii 3792. (v Elektronika, telefony a počítače)

Dotazy na produkt

Prodávejte a vydělávejte s námi

Chci se stát partnerem

O Merchant market

Budoucnost nakupování je na marketplace memark.cz. Chcete-li jako prodejce udržet krok s dobou a navýšit své prodeje, je čas dát šanci marketplace a začít prodávat s ostatními prodejci pod jednou střechou na memark.cz! 

Memark | © 2024

Poski.com Poski.com s.r.o.