KOMA Sada 12 náhradních certifikovaných bambusových hlavic pro kartáčky Philips Sonicare HX6014 + DÁREK Čistící pleťové kartáčky

Značka: prodejce neuvedl

KOMA Sada 12 náhradních certifikovaných bambusových hlavic pro kartáčky Philips Sonicare HX6014 + DÁREK Čistící pleťové kartáčky

Popis produktu


Výhodná sada 12 náhradních certifikovaných bambusových hlavic KOMA NK09 k elektrickým zubním kartáčkům Philips Sonicare. Součástí této sady jsou čistící pleťové kartáčky kompatibilní také s elektrickým zubním kartáčkem Philips Sonicare.


Náhradní certifikované hlavice vyrobené z bambusových vláken standardní velikosti kompatibilní se všemi druhy sonických kartáčků Philips Sonicare. Doporučujeme měnit hlavici každé 3 měsíce.



  • odstraňuje 2x více plaku než manuální zubní kartáček

  • kompatibilní s kartáčky Philips Sonicare

  • 12 náhradních hlavic v balení

  • barevné rozlišení kartáčků



Čistící pleťové kartáčky kompatibilní s elektrickým zubním kartáčkem Philips Sonicare.


Nepostradatelné příslušenství k elektrickým zubním kartáčkům Philips Sonicare vhodné pro muže i ženy. Pomáhá vyčistit ucpané póry a výborně odstraní i make-up. Zároveň dokáže ušetřit mnoho času při každodenní péči o pleť. Balení obsahuje 2 kartáčky.



Certifikát


Zobrazit více

Detaily produktu

Výrobce KOMA
UCPS kód 5913659
UPC kód (EAN) 8594043293564
Pozice v kategorii 12. (v Příslušenství pro elektrické zubní kartáčky)
Pozice v kategorii 19902. (v Elektronika, telefony a počítače)

Dotazy na produkt

Prodávejte a vydělávejte s námi

Chci se stát partnerem

O Merchant market

Budoucnost nakupování je na marketplace memark.cz. Chcete-li jako prodejce udržet krok s dobou a navýšit své prodeje, je čas dát šanci marketplace a začít prodávat s ostatními prodejci pod jednou střechou na memark.cz! 

Memark | © 2024

Poski.com Poski.com s.r.o.