Kryt CamShield pro Xiaomi Redmi Note 11 Pro/Note 11 Pro 5G , barva světle modrá

Značka: prodejce neuvedl

Kryt CamShield pro Xiaomi Redmi Note 11 Pro/Note 11 Pro 5G , barva světle modrá

Popis produktu

Gelové pouzdro typu CAMERA PROTECTION není jen tak obyčejné pouzdro. Neobyčejnost se skrývá v praktickém provedení a použitém materiálu. Nebojíme se pouzdro nazvat odolným, protože gelový materiál je tužší, než je gel, který se používá na běžná pouzdra. Vzniká tak daleko vyšší ochrana mobilního telefonu v případě pádu telefonu na zem. Zadní strana je nahoře opatřena zasouvací krytkou pro fotoaparát. Kdykoli potřebujete zvýšit ochranu fotoaparátu, nebo jen soukromí, stačí krytku posunout na to správné místo.



Pouzdro je vyrobeno tak, že přesně pasuje pouze na uvedený mobilní telefon. Nelze je použít na žádný jiný. U pouzdra naleznete vždy otvory pro fotoaparát, nabíjecí konektor, sluchátka apod. Nechybí ani výřezy pro ovládací tlačítka telefonu. Pro běžné užívání telefonu není vůbec nutné jej z pouzdra vyndávat. Kryt Vám ochrání u telefonu zadní část, boky a částečně i displej telefonu. Mírně přesahuje přes hranu displeje. Díky dobře zvolenému materiálu se toto pouzdro stává dokonalou ochranou Vašeho mobilního telefonu.


Výhody:






skvěle padne na mobil



ochrání proti pádu, odřeninám a škrábancům



pogumované provedení



zasouvací krytka na fotoaparát









Pro zvýšení ochrany doporučujeme k pouzdru ještě dokoupit bezpečnostní tvrzené sklo, kterým ochráníte i displej telefonu před škrábanci.


Tvrzená skla na mobil






Barevný odstín pouzdra i provedení se může mírně lišit.

Zobrazit více

Detaily produktu

Výrobce MobilPouzdra.cz
UCPS kód 5961804
UPC kód (EAN) 5900217941385
Pozice v kategorii 6767. (v Pouzdra)
Pozice v kategorii 8964. (v Elektronika, telefony a počítače)

Dotazy na produkt

Prodávejte a vydělávejte s námi

Chci se stát partnerem

O Merchant market

Budoucnost nakupování je na marketplace memark.cz. Chcete-li jako prodejce udržet krok s dobou a navýšit své prodeje, je čas dát šanci marketplace a začít prodávat s ostatními prodejci pod jednou střechou na memark.cz! 

Memark | © 2024

Poski.com Poski.com s.r.o.