Kryt ochranný CARD pro Xiaomi Redmi 9A / Redmi 9AT růžová

Značka: prodejce neuvedl

Kryt ochranný CARD pro Xiaomi Redmi 9A / Redmi 9AT růžová

Popis produktu

Silikonový kryt Forcell Card s místem na kreditní kartu vám umožní snadný přístup ke kreditní kartě nebo jiným dokladům, které běžně používáte. Naprostá většina krytů na telefon dostupných na trhu nenabízí možnost uložení karet nebo dokladů. Na druhou stranu ochranný kryt s "peněženkou" je řešení, které se ne každému líbí. Forcell Card je ochranný kryt, díky kterému můžete mít telefon a platební kartu vždy po ruce.


Ochranný kryt Forcell Card chrání zadní stranu, hrany a zadní část telefonu před poškrábáním a poškozením. Už žádné škrábance, i když klíče a telefon umístíte do stejné kapsy. Už žádné nechtěné vypadnutí smartphonu z ruky - to je možné díky protiskluzovému povlaku. Forcell Card nabízí také ochranu proti otiskům prstů.Ochranný kryt je vyroben z pružného silikonu. Takový materiál zaručuje, že kryt poskytuje dokonalou shodu se zařízením. Kromě toho jsou všechny výřezy a tlačítka dokonale integrovány do modelu telefonu.


Hlavní vlastnosti:



  • vyrobeno z pružného silikonu

  • protiskluzový povrch

  • integrovaná kapsa na platební kartu


 


Zobrazit více

Detaily produktu

Výrobce FORCELL
UCPS kód 5961702
UPC kód (EAN) 5903396153846
Pozice v kategorii 6772. (v Pouzdra)
Pozice v kategorii 9260. (v Elektronika, telefony a počítače)

Dotazy na produkt

Prodávejte a vydělávejte s námi

Chci se stát partnerem

O Merchant market

Budoucnost nakupování je na marketplace memark.cz. Chcete-li jako prodejce udržet krok s dobou a navýšit své prodeje, je čas dát šanci marketplace a začít prodávat s ostatními prodejci pod jednou střechou na memark.cz! 

Memark | © 2024

Poski.com Poski.com s.r.o.