Lamaze - Rozkládací leporelo autobus Textil

Značka: prodejce neuvedl

Lamaze - Rozkládací leporelo autobus Textil

Popis produktu

Představujeme vám nádherné a multifunkční Rozkládací leporelo autobus od značky Lamaze - skvělé pro mysl a smysly vašeho malého objevitele! Tento roztomilý a pestrý látkový autobus je plný zábavných a vzdělávacích prvků, které vaše dítě zaručeně zaujmou a budou ho bavit hodiny a hodiny.
Zažijte radost z objevování, když se autobus rozkládá a odhaluje vesele barevné tvářičky ve všech okýnkách. A to není vše! Pod pomačkanou klopou se skrývá zrcátko, které pomůže rozvíjet sebeuvědomění vašeho malého. Jedno kolečko je navíc kousátko s texturou - ideální pro období prořezávání prvních zoubků, zatímco druhé kolečko je pískátko, které dodává hračce další rozměr zábavy. Otočte leporelo na druhou stranu a ukažte vašemu dítěti černobílé ilustrace s živými výjevy ze školního dvora - skvělý start na cestě k vzdělání.
Nyní vám ukážeme, proč je Lamaze - Rozkládací leporelo autobus tou nejlepší volbou pro vaše dítě:
1. Multisenzorický zážitek: Tento produkt je navržen tak, aby podporoval smyslové učení a učení příčin a následků. Je plný různých textur, zvuků a vizuálních stimulí.
2. Jasné barvy a kontrastní ilustrace: Pestrobarevný design a černobílé ilustrace jsou dokonale zaujaté pro malé oči a podporují vizuální rozvoj.
3. Interaktivní prvky: Kousátko, pískátko a zrcátko dodávají hračce další rozměr a udrží dítě dlouho zabavené.
4. Vzdělávací hodnota: Je to zábavný a hravý způsob, jak představit vašemu dítěti první výjevy ze školního dvora a začít tak jeho vzdělávací cestu.
5. Bezpečnost a kvalita: Produkt je určen pro děti od 6 měsíců a splňuje všechny bezpečnostní předpisy a standardy. Lamaze je značka, které můžete důvěřovat.
Nenechte si ujít tuto úžasnou příležitost a začněte objevovat svět s naším Lamaze - Rozkládacím leporelem autobus. Je to cesta plná zábavy, objevování a učení!
Zobrazit více

Detaily produktu

Výrobce Lamaze
UCPS kód 5469974
UPC kód (EAN) 796714274843
Pozice v kategorii 29. (v Knihy různé)
Pozice v kategorii 112. (v Knihy a časopisy)

Dotazy na produkt

Prodávejte a vydělávejte s námi

Chci se stát partnerem

O Merchant market

Budoucnost nakupování je na marketplace memark.cz. Chcete-li jako prodejce udržet krok s dobou a navýšit své prodeje, je čas dát šanci marketplace a začít prodávat s ostatními prodejci pod jednou střechou na memark.cz! 

Memark | © 2024

Poski.com Poski.com s.r.o.