Lamaze - Vydrýsek Arty Textil

Značka: prodejce neuvedl

Lamaze - Vydrýsek Arty Textil

Popis produktu

Stvořený pro radost a rozvoj vašeho miminka, Lamaze - Vydrýsek Arty přináší kouzlo a úsměvy přímo do kočárku, autosedačky či dětské postýlky. Tato roztomilá vydří hračka je navržena tak, aby stimulovala smysly vašeho dítěte a společně s ním prozkoumávala svět.
Perfektní spojení zábavy a vzdělávání: Vydrýsek Arty není jen obyčejná plyšová hračka. S jeho pestrými barvami, vysokým kontrastem vzorů, šustivými zvuky a různorodými texturami látek podporuje vizuální, sluchové a motorické dovednosti vašeho dítěte. Každé stisknutí, tahání a objevování nových funkcí je malým dobrodružstvím, které rozvíjí zvídavost a učení.
Ideální pro cestování: Díky praktickému velkému klipu na kroužku můžete Vydrýska Artyho snadno připevnit k autosedačce, kočárku nebo i dětské postýlce. Vaše dítě tak může mít svou oblíbenou hračku stále při sobě, ať už jste kdekoliv.
Úsměvy na každém kroku: Při táhnutí za barevné kroužky se objeví skryté zrcátko, kde si vaše miminko může prohlédnout svůj vlastní odraz, a na druhé straně hračky je lákavý obrázek vydry s mládětem, což vyvolává emoce a spojení.
Dokonalý dárek pro novorozence: Vydrýsek Arty je skvělým dárkem pro vaše dítě nebo jako pozornost na baby shower pro vaše přátele a rodinu. Vhodný od narození do šesti měsíců a déle, je to dárek, který roste s dítětem a nabízí mu neustálé objevování a radost.
Kvalita a odbornost Lamaze: Vyrobeno z vysoce kvalitních materiálů za dohledu odborníků na vývoj dětí, Vydrýsek Arty je odolný a bezpečný společník pro vaše nejmenší.
Hlavní benefity produktu:
Stimulace smyslů: Rozvíjí vizuální, sluchové a motorické dovednosti.
Přenosný a praktický: Snadno připevnitelný, ideální na cesty.
Interaktivní zábava: Šustivé a kukátko efekty pro nekonečné objevování.
Rozvoj emočního vztahu: Obrázky a prvky podporující citovou vazbu.
Odborně navrženo: Bezpečnost a kvalita značky Lamaze.
Zobrazit více

Detaily produktu

Výrobce Lamaze
UCPS kód 5955010
UPC kód (EAN) 796714274942
Pozice v kategorii 76. (v Ostatní doplňky)
Pozice v kategorii 675. (v Péče o dítě)

Dotazy na produkt

Prodávejte a vydělávejte s námi

Chci se stát partnerem

O Merchant market

Budoucnost nakupování je na marketplace memark.cz. Chcete-li jako prodejce udržet krok s dobou a navýšit své prodeje, je čas dát šanci marketplace a začít prodávat s ostatními prodejci pod jednou střechou na memark.cz! 

Memark | © 2024

Poski.com Poski.com s.r.o.