Lehký skládací elektrický invalidní vozík EL-KO

Značka: prodejce neuvedl

Lehký skládací elektrický invalidní vozík EL-KO

Popis produktu

 

V procesu navrhování našich výrobků jsme vedli rozhovor s mnoha zdravotně postiženými a staršími uživateli. Jejich fyzická kondice se velmi liší, ale jejich vnitřní touha po vnějším světě je stejně silná. Vzhledem k našim národním podmínkám jsou veřejná zařízení naší země velmi nepřátelská vůči lidem s obtížemi s mobilitou, takže doufáme, že navrhneme náhradní nástroj, který by cestujícím usnadnil cestování, to je krásná vize kolibříků na začátku generace. Po mnoha kolech výzkumu a vývoje, jak se postarat o potřeby více uživatelů, je to naše hlavní pozornost. Tentokrát jsme se opět vydali s myšlenkou řešení problému. Zatímco vyhovujeme více scénářům použití, také jsme učinili T1 praktičtějším, takže více a více lidí si může užívat pohodlí cestování jménem ostatních.

Rychlé podrobnostiVlastnosti: Rehabilitační terapieMísto původu: Chongqing, Čína (pevnina)Výrobce: DELTAČíslo modelu: T1Typ: Invalidní vozíkNázev produktu: T1 180W 24V elektrický invalidní vozík pro starší osobyMateriál: Letecký hliníkMotor: 2 DC 24V střídavý motorBaterie: 24V lithiová baterie 10AH 18650Nabíječka: VčetněDosah: 20kmBrzdná vzdálenost: 0,6 m za sucha, 0,7 m za mokra.Brzdový režim: Elektromagnetická brzdaRozměry: 900X860X560mm

Vozík může ovládat pomocí  joysticku

Zobrazit více

Detaily produktu

Výrobce prodejce neuvedl
UCPS kód 5560449
Pozice v kategorii 9. (v Elektrická vozítka pro seniory)
Pozice v kategorii 425. (v Auto-moto)

Dotazy na produkt

Prodávejte a vydělávejte s námi

Chci se stát partnerem

O Merchant market

Budoucnost nakupování je na marketplace memark.cz. Chcete-li jako prodejce udržet krok s dobou a navýšit své prodeje, je čas dát šanci marketplace a začít prodávat s ostatními prodejci pod jednou střechou na memark.cz! 

Memark | © 2024

Poski.com Poski.com s.r.o.