Letní háčkovaná taška bavlna

Značka: prodejce neuvedl

Letní háčkovaná taška bavlna

Popis produktu

Představujeme Vám Letní háčkovanou tašku - sofistikovaný, nadčasový a všestranný doplněk, který je ideální pro jakoukoli příležitost. Tato ručně vyráběná taška z kvalitní bavlny se pyšní jedinečným háčkovaným designem, který dodá vašemu vzhledu šmrnc, ať už jste na cestě do práce, na procházce po pláži nebo na pikniku v parku. 
S praktickou kapsou uvnitř a spolehlivým knoflíkovým zapínáním, tato taška nabízí dostatek prostoru pro všechny vaše nezbytnosti, zatím co je udržuje bezpečně a stylově uložené. Hnědá barva je navíc skvěle univerzální a snadno se kombinuje s jakoukoli garderóbou.
Na rozdíl od mnoha jiných tašek na trhu, naše letní háčkovaná taška je podšitá, což zvyšuje její odolnost a životnost. A nejlepší na tom je, že každá taška je ručně vyrobena s láskou a péčí, což znamená, že každý kus je jedinečný, stejně jako vy. 
Nenechte si ujít tuto příležitost získat skutečně jedinečný a funkční doplněk. Naše letní háčkovaná taška je nejen praktická a odolná, ale také výrazem vaší osobnosti a vkusu. Investujte do kvality a stylu, které vám budou sloužit roky. A pamatujte, koupí této tašky nejen podpoříte řemeslnou výrobu, ale také získáte kousek umění, který můžete nosit každý den. Ukažte svůj smysl pro módu a zároveň vyzdvihněte své hodnoty. S naší Letní háčkovanou taškou budete vždy vypadat skvěle a cítit se ještě lépe!
Zobrazit více

Detaily produktu

Výrobce prodejce neuvedl
UCPS kód 5341459
Pozice v kategorii 2318. (v Kabelky)
Pozice v kategorii 37665. (v Oblečení, obuv a doplňky)

Dotazy na produkt

Prodávejte a vydělávejte s námi

Chci se stát partnerem

O Merchant market

Budoucnost nakupování je na marketplace memark.cz. Chcete-li jako prodejce udržet krok s dobou a navýšit své prodeje, je čas dát šanci marketplace a začít prodávat s ostatními prodejci pod jednou střechou na memark.cz! 

Memark | © 2024

Poski.com Poski.com s.r.o.