Mediashop Belena active pro - Relaxační zázrak pro vaši pohodu

Značka: prodejce neuvedl

Mediashop Belena active pro - Relaxační zázrak pro vaši pohodu

Popis produktu

Jsou vaše chodidla a nohy po dlouhém dni nekonečně unavené? Nyní potřebujete: Belena Active Pro! Neuvěřitelně blahodárný masážní přístroj na nohy se šesti super účinnými masážními hlavicemi Shiatsu. Jednoduše si na něj položte nohy, zapněte jej a nechte se vymasírovat zpět do formy. Relaxujte! Dokonale osvěžující masáž s víceúrovňovou funkcí infračerveného ohřevu, díky které už nikdy nebudete mít studené nohy!


 


Tajemstvím neuvěřitelně blahodárné Shiatsu masáže s Belena Active Pro je 6 rotujících 3D Shiatsu hlavic s 18 masážními výstupky, které stimulují, povzbuzují a uvolňují vaše chodidla jako skutečný masér. Dvě flexibilní masážní hlavice uprostřed se individuálně přizpůsobí klenbě chodidla a vmasírují uvolnění a pohodu hluboko do chodidel a svalů nohou.


 


Přepínatelná 2-stupňová funkce infračerveného ohřevu ještě více zahřeje a uvolní. Tento příjemný relax se rozšíří za pár minut a dodá novou energii! Uvolníte-li chodidla uklidňující masáží a aktivujete tok energie – příznivě to ovlivňuje vaši celkovou pohodu. Díky cílené masážní technice Shiatsu je k tomu Belena Active Pro jako stvořená.


 


Svaly jsou uvolněné, proudění energie a krevní oběh jsou stimulovány. A ve spojení s infračerveným hloubkovým teplem je to dokonalá podpora pro větší vitalitu. Přístroj Belena Active Pro si můžete individuálně nastavit. Vyberte si ze 3 různých masážních programů a 3 různých úro

Zobrazit více

Detaily produktu

Výrobce Mediashop
UCPS kód 4976475
UPC kód (EAN) 9010041032954
Pozice v kategorii 2. (v Masážní přístroje)
Pozice v kategorii 41. (v Elektronika, telefony a počítače)

Dotazy na produkt

Prodávejte a vydělávejte s námi

Chci se stát partnerem

O Merchant market

Budoucnost nakupování je na marketplace memark.cz. Chcete-li jako prodejce udržet krok s dobou a navýšit své prodeje, je čas dát šanci marketplace a začít prodávat s ostatními prodejci pod jednou střechou na memark.cz! 

Memark | © 2024

Poski.com Poski.com s.r.o.