Mediashop Livington Super Crisper - křupavý požitek s menším množstvím tuku

Značka: prodejce neuvedl

Mediashop Livington Super Crisper - křupavý požitek s menším množstvím tuku

Popis produktu

Smažení vašeho oblíbeného jídla se může změnit na hotovou noční můru! Všude stříká tuk, vše je plné kouře a oleje! Jídlo se lepí a na pečící papír nebo alobal. V tradičních fritézách potřebujete tuny oleje, což znamená, že vaše jídlo je plné tuku a nežádoucích kalorií! Nyní však existuje mnohem lepší způsob, jak si připravit křupavé a smažené jídlo beze špíny nebo tuku! Představujeme důmyslný Livington Super Crisper! Nejjednodušší způsob, jak si v troubě smažit své oblíbené jídlo! Vždy super křupavé jídla bez přidání tuku nebo oleje!



Vyvýšený drátěný koš - 360° horký vzduch cirkuluje: pro přípravu ještě křupavějších jídel


Vychutnejte si perfektně roztavené tvarohové tyčinky - zvenku horké a křupavé a zevnitř super chutné! Nebo co tak křupavé smažené kuře pro celou rodinu bez tuku nebo oleje navíc? Zevně křupavé a zevnitř jemné a šťavnaté! Tajemství Livington Super Crisper spočívá v designu plechy vyrobené z nepřilnavého materiálu. Jídlo je položené na mřížce, zatímco horký vzduch cirkuluje nad, pod a kolem jídla. Vaše jídlo bude připravené rychleji a rovnoměrněji, aniž by jedna strana byla zčásti surová! Výsledkem je dokonale smažené, křupavé a chutné jídlo, zatímco veškerý nezdravý tuk kape na plech na zachytávání tuku.


 


Kvalitní trojitý nepřilnavý povrch - odolné do 240° C


Livington Super Crisper má kvalitní trojitý nepřilnavý povrch, na kterém se nepřilepí absolutně nic - ani smažená BBQ omáčka! A ani připálený sýr není žádný problém - stačí ho jen setřít a hotovo! Livington Super Crisper je odolný vůči teplotám až 240 stupňů!


Zobrazit více

Detaily produktu

Výrobce Mediashop
UCPS kód 4087612
UPC kód (EAN) 9010041038963
Pozice v kategorii 1. (v Fritovací hrnce)
Pozice v kategorii 23. (v Elektronika, telefony a počítače)

Dotazy na produkt

Prodávejte a vydělávejte s námi

Chci se stát partnerem

O Merchant market

Budoucnost nakupování je na marketplace memark.cz. Chcete-li jako prodejce udržet krok s dobou a navýšit své prodeje, je čas dát šanci marketplace a začít prodávat s ostatními prodejci pod jednou střechou na memark.cz! 

Memark | © 2024

Poski.com Poski.com s.r.o.