Modrobílý pletený opasek Modrá

Značka: prodejce neuvedl

Modrobílý pletený opasek Modrá

Popis produktu


Objevte nový standard pohodlí a stylu s našimi pletenými opasky, které jsou nejen módním, ale i praktickým doplňkem. Díky své elasticitě a délce 107 centimetrů nabízí opasek unikátní flexibilitu a komfort. Vlákna opasku jsou navržena tak, aby umožňovala prostrčení trnu spony na libovolném místě, což zajišťuje perfektní a přesné nastavení dle vaší potřeby.


Při nošení opasek povolí na požadovanou délku, přizpůsobí se vaší postavě a nikdy netlačí, což z něj dělá ideální volbu pro každodenní nošení. Jeho vysoká elasticita umožňuje opasku prodloužit až o 15 centimetrů, což oceníte zejména po dobrém obědě nebo v případě, že potřebujete trochu více volnosti.


Opasek je dodáván v elegantní dárkové krabičce, což ho činí perfektním dárkem pro vaše blízké.


Technické specifikace:



  • Celková délka opasku včetně spony: 107 centimetrů

  • Možnost prodloužení: až o 15 centimetrů díky elasticitě

  • Materiál: kombinace elastanu pro pružnost a obecného kovu s detaily z umělé kůže pro sponu

  • Design: dostupný v široké škále barev, od žluté přes různé odstíny zelené až po vínovou, pro snadné sladění s vaším osobním stylem


Opasek je ideální pro volnočasové aktivity a je skvělým doplňkem k neformálnímu oblečení. Pro formální příležitosti doporučujeme zvolit klasický kožený opasek.


Zobrazit více

Detaily produktu

Výrobce Kolem Krku
UCPS kód 5989588
Pozice v kategorii 19. (v Kůže)
Pozice v kategorii 30473. (v Oblečení, obuv a doplňky)

Dotazy na produkt

Prodávejte a vydělávejte s námi

Chci se stát partnerem

O Merchant market

Budoucnost nakupování je na marketplace memark.cz. Chcete-li jako prodejce udržet krok s dobou a navýšit své prodeje, je čas dát šanci marketplace a začít prodávat s ostatními prodejci pod jednou střechou na memark.cz! 

Memark | © 2024

Poski.com Poski.com s.r.o.