Munchkin - Krmící síťka na ovoce Textil

Značka: prodejce neuvedl

Munchkin - Krmící síťka na ovoce Textil

Popis produktu

Krmící síťka slouží k bezpečnému podávání nejen čerstvého ovoce, ale také zeleniny, měkčích sýrů nebo pečiva. Je vhodná zejména při přechodu z tekuté stravy na pevnou.
Eliminuje riziko zadušení dítěte kousky nedůkladně rozkousané potravy. Kroužek se strukturovaným povrchem se snadno drží i tou nejmenší ručičkou. Díky šikovnému uzavíracímu systému potraviny bezpečně uzavřete, takže nemohou vypadnout. Neobsahuje BPA. Vhodné pro děti od 6 měsíců. Návod k údržbě:
Před prvním a každým dalším použitím umyjte všechny části v horké vodě. Na dokonalé vyčištění síťky od některých druhů ovoce (např. banánu) doporučujeme použít kartáček.
Na výběr ze tří barev
Upozornění! Pro zdraví a bezpečnost vašeho dítěte používejte pouze pod přímým dohledem dospělé osoby. Před každým použitím výrobek důkladně zkontrolujte. Při prvních známkách poškození nebo opotřebení výrobek ihned vyhoďte a již dále nepoužívejte. Před každým krmením zkontrolujte teplotu podávaného pokrmu. Výrobek není hračka. Uchovávejte mimo dosah dítěte.
Zobrazit více

Detaily produktu

Výrobce Munchkin
UCPS kód 3559583
UPC kód (EAN) 5019090110877
Pozice v kategorii 196. (v Příbory)
Pozice v kategorii 64054. (v Dům a zahrada)

Dotazy na produkt

Prodávejte a vydělávejte s námi

Chci se stát partnerem

O Merchant market

Budoucnost nakupování je na marketplace memark.cz. Chcete-li jako prodejce udržet krok s dobou a navýšit své prodeje, je čas dát šanci marketplace a začít prodávat s ostatními prodejci pod jednou střechou na memark.cz! 

Memark | © 2024

Poski.com Poski.com s.r.o.