nabíječka do auta - Hyper Car Charger 30W

Značka: prodejce neuvedl

nabíječka do auta - Hyper Car Charger 30W

Popis produktu

Nabíjí více než jedno zařízení

Znamená více lépe? V případě naší nabíječky rozhodně ano. Dva porty USB-A a USB-C poskytují dva telefony, které můžete nabíjet za jízdy. Ideální řešení, pokud cestujete se spolujezdcem nebo máte více než jeden telefon. S naší nabíječkou si můžete být jisti, že vaše baterie jsou vždy plné, abyste mohli volně mluvit a používat aplikace. Chcete maximální pohodlí při nabíjení na cestách? Vyberte si Hyper Car Charger 30W se dvěma USB porty!

Odolné a spolehlivé

Taková je Hyper Car Charger 30W. Nabíječka je vyrobena z hliníku odolného proti mechanickému poškození, takže i po letech dokáže stále výkonně nabíjet vaše telefony. Neštípe se ani neláme, a co víc, bude elegantním doplňkem interiéru každého auta. Pokud hledáte spolehlivého společníka na cesty, Hyper Car Charger 30W je perfektním řešením.

Potěší svým jedinečným designem

Při navrhování Hyper Car Charger 30W jsme se zaměřili na moderní vzhled v praktické podobě. Díky tomu je naše nabíječka úhledná, nevyčnívá za zásuvku zapalovače a přitahuje pozornost hliníkovým leskem. Minimalistický design se hodí do interiéru limuzíny i roadsteru. Hyper Car Charger 30W je tak univerzální a pohodlná, že by byla škoda ji nemít!

Bezpečně se nabíjí

Chceme se v autě cítit bezpečně. Proto jsme naši nabíječku vybavili přepěťovou ochranou, takže nabíjení dvou různých modelů telefonů najednou je zcela bezpečné. Zapnete si bezpečnostní pás, připojíte svůj soukromý a pracovní telefon k Hyper Charger 30W a vyrazíte na cestu. Nulová zátěž, protože víte, že chytré telefony mají plné baterie a při nabíjení nehrozí zkrat. S naší nabíječkou se na cestách prostě cítíte jistěji.

FAQ - často kladené otázkyJaký je výstupní výkon nabíječky?

Nabíječka má maximální výstupní výkon 4,5A (až 4,5A na port USB-A; 3A na port USB-C). USB-C, USB-A - max. 30W, USB-A + USB-C – max. 15W + 15W.

Funguje nabíječka s rychlým nabíjením?

Ano, je kompatibilní s POWER DELIVERY (PD3.0) a QUICK CHARGE (QC4.0).

Jaké vstupy má nabíječka?

Nabíječka má 1 vstup USB Type-C a jeden vstup USB-A.

Zobrazit více

Detaily produktu

Výrobce 3MK
UCPS kód 5970701
UPC kód (EAN) 5903108464574
Pozice v kategorii 82. (v Nabíječky)
Pozice v kategorii 13648. (v Elektronika, telefony a počítače)

Dotazy na produkt

Prodávejte a vydělávejte s námi

Chci se stát partnerem

O Merchant market

Budoucnost nakupování je na marketplace memark.cz. Chcete-li jako prodejce udržet krok s dobou a navýšit své prodeje, je čas dát šanci marketplace a začít prodávat s ostatními prodejci pod jednou střechou na memark.cz! 

Memark | © 2024

Poski.com Poski.com s.r.o.