Nádoba na sýr FRESH

Značka: prodejce neuvedl

Nádoba na sýr FRESH

Popis produktu



Kromě primární funkce skladování a přenášení potravin jsou Fresh Containers určeny také pro podávání jídla. Po sejmutí krytu nemusíme ztrácet čas přerovnáváním dříve připravených pokrmů či svačin, ale můžeme je rovnou předložit našim hostům. Kromě toho designéři mysleli i na setkání s blízkými mimo domov. K tomuto účelu je nádoba vybavena praktickým a odolným madlem, díky kterému připravovaný pokrm snadno přeneseme na místo.


S vysoce kvalitní nádobou na sýr FRESH od Rotho už nic nestojí v cestě vychutnat si stylovou chuť. Ať už se jedná o rozsáhlou párty s rodinou nebo grilování s přáteli, box na sýr Rotho FRESH zaručí skladování všech druhů sýrů s izolací proti zápachu. Sýrové speciály i drobné přesnídávky uložené v nádobě na sýr FRESH jsou díky těsně uzavřenému víku chráněny proti hmyzu a zůstávají dlouho čerstvé. Praktické je především to, že sýr můžete krájet přímo na podlaze. Zbytky lze skladovat v hygienických nádobách v lednici a odpadá tak časově náročné balení jednotlivých druhů sýrů.





Nádoba na sýr FRESH o objemu 5 litrů upoutá pozornost díky svému příjemnému tvaru, který obohatí každý bufet. Průhledné víko umožňuje kdykoli zobrazit obsah nádoby 290 x 170 x 105 mm (D x Š x V). sera FRESH dome má bezpečný uzamykací mechanismus: víko se odjistí lehkým stisknutím a lze jej snadno otevřít. Mírně zvýšená základna krabice na sýr nemá překážející okraj, což usnadňuje řezání. Potravinářský plast z udržitelné výroby zaručuje odolnost a dlouhou životnost.


Díky hermetické bílé nádobě na sýr FRESH je ochutnávání vašich oblíbených sýrů dvojnásobným potěšením. Protože elegantní krabice na sýr zachovává aroma a prodlužuje trvanlivost.


Vlastnosti:


Nádoba na bílý sýrVysoce průhledná kapuceInovativní zamykací mechanismusTěsné uloženíKvalita švýcarské značky


Specifikace:


Rozměry (délka x šířka x výška): 29 x 17 x 10,5 cm


Zobrazit více

Detaily produktu

Výrobce prodejce neuvedl
UCPS kód 5432445
UPC kód (EAN) 7610859094230
Pozice v kategorii 251. (v Dózy na potraviny)
Pozice v kategorii 41320. (v Dům a zahrada)

Dotazy na produkt

Prodávejte a vydělávejte s námi

Chci se stát partnerem

O Merchant market

Budoucnost nakupování je na marketplace memark.cz. Chcete-li jako prodejce udržet krok s dobou a navýšit své prodeje, je čas dát šanci marketplace a začít prodávat s ostatními prodejci pod jednou střechou na memark.cz! 

Memark | © 2024

Poski.com Poski.com s.r.o.