ochranná fólie SilkyMatt Pro pro Apple iPhone 14 Pro Max

Značka: prodejce neuvedl

ochranná fólie SilkyMatt Pro pro Apple iPhone 14 Pro Max

Popis produktu

SilkyMatt Pro je ochranná fólie, která ochrání displej vůči každodenním rizikům. Zvyšuje odolnost displeje vašeho chytrého telefonu až o 400%! Jednou z vrstev ve vícevrstvé struktuře je mnohokrát testovaná protinárazová vrstva. Její přítomnost výrazně minimalizuje riziko poškrábání a poškození displeje při pádu na tvrdý povrch a kontaktu s ostrými předměty. Se SilkyMatt Pro si ušetříte stres za drahé výměny displejů. Můžete používat telefon kdy chcete a nosit jej tak, jak máte rádi.

Stačí jeden dotek a už ji nikdy nevyměníte za jinou. Fólie SilkyMatt Pro má jedinečný matný povrch. Je hedvábná na dotek a poskytuje bezkonkurenční komfort používání chytrého telefonu za každých podmínek. Píšete zprávu na plném slunci? S fólií SilkyMatt Pro máte displej vždy pod kontrolou. Prst po displeji klouže hladce a každý kontakt s displejem je čistou radostí. Další výhodou matné povrchové úpravy je eliminace otisků prstů.

SilkyMatt Pro je průlomem v nalepování ochrany na displej! Fólie se aplikuje za mokra, což zaručuje perfektní výsledek již při prvním pokusu – bez vzduchových bublin a částeček prachu. Fólie se na displej nanáší pomocí moderního, 100% bezpečného gelu, který je součástí balení. Nepotřebujete žádné dovednosti ani speciální podmínky v místnosti. Nalepení za mokra se vždy povede bez chyby.

Se SilkyMatt Pro zapomeň na častou výměnu ochrany obrazovky. Díky inovativní technologii Self-Heal™, drobné škrábance a menší poškození viditelná na fólii zmizí do 24 hodin. Fólie má schopnost seberegenerace. Perfektně hladký a estetický povrch fólie máte zajištěn po dlouhou dobu. Je to ekologické, šetrné a pohodlné.

Sada obsahuje:

  • Ochrannou fólii SilkyMatt Pro™ (1ks)
  • aplikační gel pro mokrou cestu (10ml)
  • plastovou stěrku na rozetření bublin
  • čistící hadřík

Hlavní vlastnosti:

  • zvyšuje odolnost displeje o 400%
  • matný povrch eliminuje odlesky
  • škrábance na folii zmizí do 24h
  • eliminuje otisky prstů
  • snadná instalace

Zobrazit více

Detaily produktu

Výrobce 3MK
UCPS kód 5968079
UPC kód (EAN) 5903108523479
Pozice v kategorii 71. (v Fólie)
Pozice v kategorii 13734. (v Elektronika, telefony a počítače)

Dotazy na produkt

Prodávejte a vydělávejte s námi

Chci se stát partnerem

O Merchant market

Budoucnost nakupování je na marketplace memark.cz. Chcete-li jako prodejce udržet krok s dobou a navýšit své prodeje, je čas dát šanci marketplace a začít prodávat s ostatními prodejci pod jednou střechou na memark.cz! 

Memark | © 2024

Poski.com Poski.com s.r.o.