ochranná fólie SilkyMatt Pro pro Samsung Galaxy S23 Ultra (SM-S918)

Značka: prodejce neuvedl

ochranná fólie SilkyMatt Pro pro Samsung Galaxy S23 Ultra (SM-S918)

Popis produktu

SilkyMatt Pro je ochranná fólie, která ochrání displej vůči každodenním rizikům. Zvyšuje odolnost displeje vašeho chytrého telefonu až o 400%! Jednou z vrstev ve vícevrstvé struktuře je mnohokrát testovaná protinárazová vrstva. Její přítomnost výrazně minimalizuje riziko poškrábání a poškození displeje při pádu na tvrdý povrch a kontaktu s ostrými předměty. Se SilkyMatt Pro si ušetříte stres za drahé výměny displejů. Můžete používat telefon kdy chcete a nosit jej tak, jak máte rádi.

Stačí jeden dotek a už ji nikdy nevyměníte za jinou. Fólie SilkyMatt Pro má jedinečný matný povrch. Je hedvábná na dotek a poskytuje bezkonkurenční komfort používání chytrého telefonu za každých podmínek. Píšete zprávu na plném slunci? S fólií SilkyMatt Pro máte displej vždy pod kontrolou. Prst po displeji klouže hladce a každý kontakt s displejem je čistou radostí. Další výhodou matné povrchové úpravy je eliminace otisků prstů.

SilkyMatt Pro je průlomem v nalepování ochrany na displej! Fólie se aplikuje za mokra, což zaručuje perfektní výsledek již při prvním pokusu – bez vzduchových bublin a částeček prachu. Fólie se na displej nanáší pomocí moderního, 100% bezpečného gelu, který je součástí balení. Nepotřebujete žádné dovednosti ani speciální podmínky v místnosti. Nalepení za mokra se vždy povede bez chyby.

Se SilkyMatt Pro zapomeň na častou výměnu ochrany obrazovky. Díky inovativní technologii Self-Heal™, drobné škrábance a menší poškození viditelná na fólii zmizí do 24 hodin. Fólie má schopnost seberegenerace. Perfektně hladký a estetický povrch fólie máte zajištěn po dlouhou dobu. Je to ekologické, šetrné a pohodlné.

Sada obsahuje:

  • Ochrannou fólii SilkyMatt Pro™ (1ks)
  • aplikační gel pro mokrou cestu (10ml)
  • plastovou stěrku na rozetření bublin
  • čistící hadřík

Hlavní vlastnosti:

  • zvyšuje odolnost displeje o 400%
  • matný povrch eliminuje odlesky
  • škrábance na folii zmizí do 24h
  • eliminuje otisky prstů
  • snadná instalace

Zobrazit více

Detaily produktu

Výrobce 3MK
UCPS kód 5968089
UPC kód (EAN) 5903108522724
Pozice v kategorii 70. (v Fólie)
Pozice v kategorii 13670. (v Elektronika, telefony a počítače)

Dotazy na produkt

Prodávejte a vydělávejte s námi

Chci se stát partnerem

O Merchant market

Budoucnost nakupování je na marketplace memark.cz. Chcete-li jako prodejce udržet krok s dobou a navýšit své prodeje, je čas dát šanci marketplace a začít prodávat s ostatními prodejci pod jednou střechou na memark.cz! 

Memark | © 2024

Poski.com Poski.com s.r.o.