Odpadkový koš swing 10 l TWIST Barva: černá/červená

Značka:

Odpadkový koš swing 10 l TWIST Barva: černá/červená

Barva:

černá/červená

Popis produktu

Zobrazit více

Popis produktu

TWIST o objemu 10 litrů je ideální do malých místností, kde potřebujete malý, ale funkční odpadkový koš. Koš na odpadky TWIST je díky svým malým rozměrům využíván v domácnosti. Ideální pro umístění do koupelny, dětského pokoje nebo jiného malého pokoje. I přes své malé rozměry se vyznačuje spolehlivostí a skutečně švýcarskou precizností zpracování, která zaručuje obdivuhodnou odolnost. Výklopná klapka TWIST se otevírá velmi lehkým způsobem, což zajišťuje pohodlí každodenního používání. S ohledem na estetické hodnoty široký pruh, dostupný v několika barvách, překrývá chlopeň a překrývá vyčnívající pytel na odpadky, čímž zabraňuje uvolňování nepříjemných pachů z interiéru.


Odpadkové koše řady TWIST zaručují pořádek a čistotu, zejména proto, že můžete kombinovat různé velikosti podle vašich potřeb. Pokud například používáte větší model na sběrový papír nebo plechovky, doporučujeme menší koš na organický odpad – výběr je na vás. Víko se zavírá tiše a spolehlivě. Struktura byla navržena tak, aby bylo možné kbelík i víko snadno čistit. Plast zabraňuje odolným otiskům prstů, takže odpadky mohou vypadat úhledně. Poměrně úzký tvar šetří místo a přesto poskytuje dostatek objemu pro spolehlivou likvidaci odpadu. Užijte si hygienickou čistotu odpadkových košů TWIST.


Vzhledem k rozměrům 248 x 181 x 330 mm (D x Š x V) má odpadkový koš TWIST objem 10 litrů a lze jej snadno kombinovat s ostatními. Kbelíky různých barev mají odklápěcí víko, které se nejen spolehlivě a bezhlučně zavírá, ale lze s ním i prostorově úsporně manipulovat. Navíc jednoduše sáhnete pod široký okraj víka, které dokonale zakryje odpadkový pytel, abyste koš velmi snadno přenášeli. Odpadkový koš je samozřejmě vyroben z kvalitního plastu, který zaujme svou odolností a je vhodný pro alergiky.


Vlastnosti:


Odpadkové koše v různých velikostechPraktické odklápěcí víkoHygienicky uzavřenoOdolný plast v různých barváchKvalita švýcarské značky


Specifikace:


Rozměry: délka / šířka / výška (cm) 24,8 x 18,1 x 33


Kapacita: 10L

Zobrazit více

Detaily produktu

UCPS kód 5432263

Dotazy na produkt

Prodávejte a vydělávejte s námi

Chci se stát partnerem

O Merchant market

Budoucnost nakupování je na marketplace memark.cz. Chcete-li jako prodejce udržet krok s dobou a navýšit své prodeje, je čas dát šanci marketplace a začít prodávat s ostatními prodejci pod jednou střechou na memark.cz! 

Memark | © 2024

Poski.com Poski.com s.r.o.