Oldcom Slip-On COOPER Červené Velikost: 42, Barva: Červená Červená, 42

Značka: prodejce neuvedl

Oldcom Slip-On COOPER Červené Velikost: 42, Barva: Červená Červená, 42

Popis produktu

Slip-On COOPER Červené


Slip-on COOPER v červené barvě, od značky OLDCOM jsou vyrobeny z přírodních materiálů - z bavlny a některé i ze lnu. Mají uvnitř bavlněnou vyndavací vložku kterou lze vyprat v pračce. Díky přírodním materiálům bota dýchá a noha se nezapařuje. Boty  jsou velmi pohodlné, mají měkkou flexibilní podrážku. Boty Slip-on jsou vhodné pro ženy i muže. Najdete je i v dětské kategorii. Lze tak sladit celou rodinu. 


Všechny výrobky od značky Oldcom jsou vyrobeny v Evropě. Značka OLDCOM vytváří boty a doplňky pomocí ekologicky šetrných procesů. Produkty jsou vyrobeny tak aby mohly být znovu použity, předělány, recyklovány. Jsou používány převážně přírodní látky jako je len, bavlna a další materiály minimálně škodlivé pro životní prostředí.


 


Při výběru velikosti doporučujeme konzultovat tabulku velikosti, nebo kontaktujte naše zákaznické centrum, kde vám rádi se vším pomůžeme.  


*Vzhledem k tomu, že se boty vyrábějí v malé rodinné továrně, mohou se objevit drobné vzhledové rozdíly, které ale nejsou podstatné (n

Zobrazit více

Detaily produktu

Výrobce Oldcom
UCPS kód 5423390
UPC kód (EAN) 4841347015946
Pozice v kategorii 42. (v Tenisky)
Pozice v kategorii 6431. (v Oblečení, obuv a doplňky)

Dotazy na produkt

Prodávejte a vydělávejte s námi

Chci se stát partnerem

O Merchant market

Budoucnost nakupování je na marketplace memark.cz. Chcete-li jako prodejce udržet krok s dobou a navýšit své prodeje, je čas dát šanci marketplace a začít prodávat s ostatními prodejci pod jednou střechou na memark.cz! 

Memark | © 2024

Poski.com Poski.com s.r.o.