Pedálový odpadkový koš 50 l PASO černá/ stříbrná IML

Značka: prodejce neuvedl

Pedálový odpadkový koš 50 l PASO černá/ stříbrná IML

Popis produktu

Z mnoha důvodů jsou přátelé a rodina často zváni na večeři, narozeninovou oslavu nebo grilování. Při vaření pro deset a více lidí většinou vzniká jen velké množství odpadu včetně organického. Použijte jednonádobu na pedál Rotho o objemu 50 litrů k vytvoření efektivního způsobu likvidace odpadu. Nesbírejte pár pytlů na odpadky, ale vše ukládejte přímo do prostorné plastové popelnice. Odpadkový koš PASO od Rotho lze použít na plastové výrobky a organický kuchyňský odpad.


Sbírejte organický odpad z kuchyně a různé obaly výrobků na jednom centrálním místě. Stabilní plast tohoto odpadkového koše Rotho ukazuje svou dlouhou životnost a díky povrchové úpravě příjemnou bez zápachu i po letech používání. Kompaktní vnitřek pedálového koše řady PASO poskytuje dostatek úložného prostoru a plně uzavíratelný uzávěr.


Vlastnosti:


objem - kapacita 50 litrů odpadkového koše PASO mono je ideální pro velké akce na zahradě nebo na oslavu výročí, stejně jako pro použití v kuchyni velké rodiny,obsluha - díky nožnímu pedálu si užijte jednoduchý proces práce na popelnici Rotho; díky nožnímu pedálu naplníte odpadkový koš stejně snadno, když máte obě ruce plné; můžete tedy zvýšit svou efektivitu, aniž byste museli neustále uvolňovat předměty, abyste mohli ručně otevřít víko.design - integrujte svůj obdélníkový odpadkový koš PASO do jakéhokoli malého výklenku nebo mezi nábytek v místnosti; kontrast z hlediska barvy - odpadkový koš se leskne lesklým nerezovým povlakem mezi černou základnou a tmavým víkem; tato kombinace poskytuje univerzální harmonii s téměř jakýmkoli stylem vybavení; navíc se zaoblené rohy tohoto plastového odpadu Rotho mohou zdát zakřivené a lehké.Specifikace:


Vnější rozměry (délka x šířka x výška): 440 mm x 290 mm x 670 mm


Hmotnost: 2,677 kg


Stříbrná barva

Zobrazit více

Detaily produktu

Výrobce prodejce neuvedl
UCPS kód 5432282
UPC kód (EAN) 7610859186317
Pozice v kategorii 18. (v Odpadkové koše)
Pozice v kategorii 41132. (v Dům a zahrada)

Dotazy na produkt

Prodávejte a vydělávejte s námi

Chci se stát partnerem

O Merchant market

Budoucnost nakupování je na marketplace memark.cz. Chcete-li jako prodejce udržet krok s dobou a navýšit své prodeje, je čas dát šanci marketplace a začít prodávat s ostatními prodejci pod jednou střechou na memark.cz! 

Memark | © 2024

Poski.com Poski.com s.r.o.