Pouzdro flipové LED View pro Samsung Galaxy S22+ Light Gray

Značka: prodejce neuvedl

Pouzdro flipové LED View pro Samsung Galaxy S22+ Light Gray

Popis produktu


Samsung LED View

Přední část flipového pouzdra LED View zdobí svítící notifikační ikony. Můžete si nastavit konkrétní ikonu, která se zobrazí, když vám zavolá váš kamarád nebo dokonce vytvářet vlastní ikony pomocí vestavěné aplikace.


Hlavní přednosti

  • Módní design

  • Perfektní ochrana

  • Inovativní LED prvky

  • Úložný prostor pro kartu




Čistý telefonFlipové pouzdro LED View s antimikrobiálním povlakem, který blokuje mikrobiální růst a tím tak pomáhá chránit před určitými bakteriemi. O bakterie se tedy nemusíte starat a můžete se soustředit pouze na to, co máte rádi.Ovládání jediným dotykemTelefon můžete používat, i když je kryt zavřený. Nový příchozí hovor jednoduše přijmete nebo odmítnete klepnutím - není třeba se dotýkat obrazovky.

 

Vytvořte si svůj vlastní designUpravte vzhled krytu pomocí přizpůsobitelných ikon. Zvýrazněte svůj telefon pomocí textu a rozmanitých tvarů.

Důležité věci na jednom místěFlipový kryt v sobě ukrývá praktickou kapsu na kartu. Její velikost bez problémů pojme bankovní kartu nebo cestovní průkaz, takže je snadné mít své věci každodenní potřeby na jednom místě.

 

Osvětlení, které vám dá vědětDíky srozumitelným LED upozorněním budete neustále informováni o textech a hovorech. Můžete použít přednastavené ikony nebo přiřadit vlastní ikony kontaktům a aplikacím.Snadný způsob vytváření vlastních vzhledůPo nasazení flipového pouzdra LED View na telefon se objeví vyskakovací okno s výzvou k instalaci intuitivní aplikace. Spusťte ji a snadno si vytvořte vlastní ikony, které lze zobrazit na přední straně krytu.Celý telefon v bezpečíToto pouzdro se zaklapne na zadní stranu smartphonu a disponuje otevírací částí na přední straně, takže váš telefon a obrazovka jsou chráněné před otřesy a nárazy. V bezpečí budou i objektivy a tlačítka fotoaparátu.
Zobrazit více

Detaily produktu

Výrobce MobilPouzdra.cz
UCPS kód 5961736
UPC kód (EAN) 8806092994133
Pozice v kategorii 6817. (v Pouzdra)
Pozice v kategorii 9330. (v Elektronika, telefony a počítače)

Dotazy na produkt

Prodávejte a vydělávejte s námi

Chci se stát partnerem

O Merchant market

Budoucnost nakupování je na marketplace memark.cz. Chcete-li jako prodejce udržet krok s dobou a navýšit své prodeje, je čas dát šanci marketplace a začít prodávat s ostatními prodejci pod jednou střechou na memark.cz! 

Memark | © 2024

Poski.com Poski.com s.r.o.