Příchytka tašky boční, typ 3 (250 ks v balení) - 2,50 Kč/ks - Moderní způsob uchycení skládané střešní krytiny

Značka: prodejce neuvedl

Příchytka tašky boční, typ 3 (250 ks v balení) - 2,50 Kč/ks - Moderní způsob uchycení skládané střešní krytiny

Popis produktu

S měnícími se klimatickými podmínkami je třeba klást vyšší důraz na zabezpečení střešní krytiny proti účinkům větru. Problematiku zatížení střech větrem řeší norma ČSN EN 1991-1-4. Podrobné informace pro rozmístění příchytek naleznete v publikaci vydané Cechem pokrývačů a klempířů nebo u konkrétních výrobců skládané krytiny. Rozmístění a množství příchytek závisí na tvaru střechy, části plochy střechy, větrové oblasti, kategorie okolního terénu a konstrukce střechy.

Příchytka tašky boční, typ 3 (250 ks v balení) je dokonalým pomocníkem při montáži a upevnění střešních tašek. Nabízí nejen výjimečnou pevnost, ale také odolnost proti povětrnostním vlivům.

Tato unikátní příchytka disponuje jednoduchou a rychlou montáží, což usnadňuje práci každému profesionálovi i amatérovi. Je navržena tak, aby dokonale držela střešní tašky na svém místě, ať už se jedná o betonové nebo pálené tašky.
Ostrý konec spony se jednoduše zatlouká do střešní konstrukce, zatímco půlkruhová část je pevně připevněna ke bočnímu okraji tašky. Tento způsob upevnění zajišťuje pevnost a stabilitu tašek na střeše, a také jim brání v posouvání se.
S příchytkou tašky boční, typ 3 budete mít klid a jistotu, že vaše střešní tašky jsou pevně a spolehlivě upevněny. Nechte příchytky postarat se o bezpečnost a stabilitu vaší střechy. 
Zobrazit více

Detaily produktu

Výrobce prodejce neuvedl
UCPS kód 5843462
Pozice v kategorii 22. (v Střešní krytiny)
Pozice v kategorii 41531. (v Dům a zahrada)

Dotazy na produkt

Prodávejte a vydělávejte s námi

Chci se stát partnerem

O Merchant market

Budoucnost nakupování je na marketplace memark.cz. Chcete-li jako prodejce udržet krok s dobou a navýšit své prodeje, je čas dát šanci marketplace a začít prodávat s ostatními prodejci pod jednou střechou na memark.cz! 

Memark | © 2024

Poski.com Poski.com s.r.o.