puškohled Fomei 1-6x24 G4 Foreman

Značka: prodejce neuvedl

puškohled Fomei 1-6x24 G4 Foreman

Popis produktu

HTC - High transmission coating  



Každý skleněný element optické soustavy puškohledu je opatřen speciálním mnohovrstvým povlakem, který zabezpečuje dokonalou světelnou propustnost puškohledu. Tyto úpravy zabezpečují až o 10 % menší odraz světla na povrchu skleněných elementů, čímž umožní více než 90 % propustnost světla optikou puškohledu. Puškohledy s těmito úpravami jsou vhodné pro pozorování za zhoršených světelných podmínek. 



 



Elektronické ovládání červeného bodu 
Ovládání červeného bodu je rozděleno do 16 kroků, které jsou rozděleny nelineárně tak, že v prvních 5 krocích se ovládá pouze 9 % výkonu osvitu červeného bodu, ve zbylých 11 krocích 10-100 % výkonu. To znamená opravdu jemné nastavení červeného bodu za zhoršených světelných podmínek tak, aby neoslňoval střelce při sledování zamýšleného cíle. Automatické vypnutí červeného bodu po 2 hodinách nečinnosti je výhodou, která významně šetří kapacitu baterie. 
 



Odolnost  



Robustní tubus z hliníkových slitin, používaných v leteckém průmyslu o průměru 30 mm zajištuje vysokou odolnost puškohledu. Uložení ovládacích prvků rektifikace v mosazi zvyšuje odolnost a životnost puškohledu. Puškohledy jsou vhodné pro všechny běžně používané ráže loveckých zbraní.
Zobrazit více

Detaily produktu

Výrobce Fomei
UCPS kód 5909065
UPC kód (EAN) 8880000160278
Pozice v kategorii 13. (v Optika, mířidla)
Pozice v kategorii 5162. (v Chovatelství, rybářství a myslivost)

Dotazy na produkt

Prodávejte a vydělávejte s námi

Chci se stát partnerem

O Merchant market

Budoucnost nakupování je na marketplace memark.cz. Chcete-li jako prodejce udržet krok s dobou a navýšit své prodeje, je čas dát šanci marketplace a začít prodávat s ostatními prodejci pod jednou střechou na memark.cz! 

Memark | © 2024

Poski.com Poski.com s.r.o.