Semena chilli - Numex Twilight (25ks)

Značka: Chillimanie.cz

Semena chilli - Numex Twilight (25ks)
  • Výška rostliny 10 - 40 cm
  • Plod délka 1 - 4 cm, červená barva
  • Pálivost 40 000 - 60 000 SHU
  • Více

Popis produktu

Chilli paprička Numex Twilight (Capsicum annuum) je jedním z nejvíce neobvyklých druhů chilli. Je to velice produktivní okrasná odrůda chilli pocházející z Mexika. Je atraktivní pro širokou škálu barev plodů. Její pálivost je střední. Patří k oblíbeným hrnkovým rostlinám.

Nároky

Rostlina vyžaduje teplé slunné stanoviště, humózní substrát, dobře zásobený živinami častým přihnojením. Malé rostliny přihnojte hnojivem s vyšším obsahem dusíku, např. Kristalon Start, Ledek atd. V době, kdy rostlina nasazuje na květ použijte hnojiva s vyšším obsahem draslíku a fosforu např. Kristalon Plod a Květ. Sazenice je vhodné vysazovat vždy po dvou těsně vedle sebe. Při pěstování za oknem je možný celoroční výsev, při venkovním pěstování vyséváme již v lednu až únoru.

Výsev a klíčení

před samotným klíčením namočte semena na 24 hodin do vlažné vody. Pro dosažení nejvyšší klíčivosti pro klíčení použijte drcené kokosové vlákno, které je běžně dostupné. Semena s vlhkým kokosovým vláknem vložte do menšího zip sáčku. Klíčíme při teplotě okolo 30°C. Takto velmi urychlíte klíčení semen, která začínají klíčit již po několika dnech. Klíčící semena vysaďte do květináče s kokosovým vláknem. Po zesílení rostlin (narostení 2-4 pravých lístků) vysaďte do výživného substrátu. Při klasickém výsevu klíčení trvá podstatně delší dobu. Uvedený způsob klíčení semen Vám zajistí vyšší procento vyklíčených semen.

Zobrazit více

Detaily produktu

Výška zabaleného produktu 7,0 cm
Šířka zabaleného produktu 4,0 cm
Délka zabaleného produktu 0,1 cm
Hmotnost zabaleného produktu 0,01 kg
Výrobce Chillimanie.cz
UCPS kód 2573413
UPC kód (EAN) 00000000
Pozice v kategorii 22. (v Osiva)
Pozice v kategorii 64239. (v Dům a zahrada)

Dotazy na produkt

Prodávejte a vydělávejte s námi

Chci se stát partnerem

O Merchant market

Budoucnost nakupování je na marketplace memark.cz. Chcete-li jako prodejce udržet krok s dobou a navýšit své prodeje, je čas dát šanci marketplace a začít prodávat s ostatními prodejci pod jednou střechou na memark.cz! 

Memark | © 2024

Poski.com Poski.com s.r.o.