síťová nabíječka - HARDY Charger 33W, GaN 1x USB-C (PD) pro Apple, bílá

Značka: prodejce neuvedl

síťová nabíječka - HARDY Charger 33W, GaN 1x USB-C (PD) pro Apple, bílá

Popis produktu

Inovativní nabíječka určená k nabíjení zařízení Apple

Využívá moderní technologie GaN, Quick Charge a Power Delivery, které zaručují efektivitu a rychlost nabíjení. HARDY® Charger přizpůsobí nabíjecí výkon konkrétnímu zařízení. Jeho kompaktní rozměry a elegantní design jistě splní očekávání těch nejnáročnějších uživatelů.

HARDY® Charger – jedna nabíječka, mnoho aplikací

HARDY® Charger je univerzální nabíječka určená pro zařízení Apple. Můžete s ním nabíjet zařízení jako iPhone, iPad, Mac, Apple Watch nebo AirPods. Nabíječka je vybavena technologiemi rychlého nabíjení Quick Charge a Power Delivery, které zaručují rychlejší nabíjení než většina nabíječek dostupných na trhu a zároveň garantují bezpečnost připojených zařízení.

Vyrobeno pro cestování

Kompaktní velikost nabíječky HARDY® Charger umožňuje snadné umístění nabíječky do kapsy, pasu nebo kabelky. Díky tomu jej můžete mít vždy po ruce a nabíjet své zařízení, kdykoli jej budete potřebovat. HARDY® Charger je perfektní řešení pro lidi, kteří svá zařízení intenzivně používají doma, v práci nebo na cestách. Nabíječka je ideální na cesty!

Šetří elektřinu

Inovativní tranzistor na bázi polovodiče GaN použitý v nabíječce HARDY® Charger vede vyšší napětí - díky tomu nabíječka ztrácí méně energie na teplo než standardní modely dostupné na trhu. S HARDY® Charger spotřebováváte méně elektřiny a nabíjení je efektivnější, což se jistě promítne do nižších účtů za elektřinu.

HARDY® Charger perfektně sedí

Bez ohledu na to, které zařízení Apple chcete nabíjet, HARDY® Charger se vejde. Tato moderní nabíječka pokaždé přizpůsobí nabíjecí výkon připojenému zařízení a šetří elektřinu. Jeho moderní a elegantní design se perfektně hodí ke všem zařízením Apple. Je to stejně elegantní jako oni!

img src="https://sklep.3mk.pl/upload/desc/hardycharger/3mk-hardy-charger-banner-3.webp" alt="HARDY® Charger – dokonale pasuje na zařízení Apple" title="HARDY® Charger – dokonale pasuje na zařízení Apple" width="500">

Specifikace
  • Typ konektoru USB typu C - 1 ks.
  • Počet napájených zařízení 1
  • Typ Nabíječka
  • Rozměry [mm] 33,42 x 76,83 x 38,98
  • Výstupní napětí [V] 5/9/12/15/20
  • Výstupní proud [A] max 3
  • Výkon [W] maximálně 33
  • Rychlé nabíjení Ano
  • Kabel součástí NE
Zobrazit více

Detaily produktu

Výrobce 3MK
UCPS kód 5970797
UPC kód (EAN) 5903108492386
Pozice v kategorii 92. (v Nabíječky)
Pozice v kategorii 14331. (v Elektronika, telefony a počítače)

Dotazy na produkt

Prodávejte a vydělávejte s námi

Chci se stát partnerem

O Merchant market

Budoucnost nakupování je na marketplace memark.cz. Chcete-li jako prodejce udržet krok s dobou a navýšit své prodeje, je čas dát šanci marketplace a začít prodávat s ostatními prodejci pod jednou střechou na memark.cz! 

Memark | © 2024

Poski.com Poski.com s.r.o.