Sweet Home Dárkový set Sweet Home Ocean Paradise 102703

Značka: prodejce neuvedl

Sweet Home Dárkový set Sweet Home Ocean Paradise 102703

Popis produktu

Dárkový set parfémovaného difuzoru 100 ml a svíčky 135g.
SWEET HOME – parfémovaný difuzor - Ocean ParadiseUFI: A410-D0GJ-D00X-ERFKObsahuje: Ethanol; d-limonen; Benzyl salicylate; Coumarin; Citronellol;Linalool; Eugenol; citral
Nebezpečí: Může vyvolat alergickou kožní reakci.PŘI STYKU S KŮŽÍ: Omyjte velkým množstvím vody. Při podráždění kůženebo vyrážce: Vyhledejte lékařskou pomoc/ošetření. Uchovávejte mimo dosahdětí. Odstraňte obsah/obal v souladu se zákonem o odpadech.
SWEET HOME – Vonná svíčka – Ocean Paradise - 135gObsahuje Obsahuje Pin-2(10)-ene; p-cymene. Může vyvolat alergickou reakci. Na vyžádání je k dispozici bezpečnostní list.Uchovávejte mimo dosah dětí.  Je-li nutná lékařská pomoc, mějte po ruce obal nebo štítek výrobku. Zabraňte uvolnění do životního prostředí. Odstraňte obsah/obal v souladu se zákonem o odpadech.
Svíčku používejte pouze v souladu s návodem. Zapálenou svíčku nenechávejte bez dozoru. Je-li knot svíčky delší než 1 cm, zkraťte jej. Vyhýbejte se průvanu. Doba hoření svíčky je 4 hodiny.
Zobrazit více

Detaily produktu

Výrobce Sweet Home
UCPS kód 5627017
UPC kód (EAN) 8034055539330
Pozice v kategorii 14. (v Sprchové gely)
Pozice v kategorii 1160. (v Krása, zdraví a drogerie)

Dotazy na produkt

Prodávejte a vydělávejte s námi

Chci se stát partnerem

O Merchant market

Budoucnost nakupování je na marketplace memark.cz. Chcete-li jako prodejce udržet krok s dobou a navýšit své prodeje, je čas dát šanci marketplace a začít prodávat s ostatními prodejci pod jednou střechou na memark.cz! 

Memark | © 2024

Poski.com Poski.com s.r.o.