Swiffer Swiffer Sweeper čisticí ubrousky na podlahu Citrus Fresh 20 ks

Značka: prodejce neuvedl

Swiffer Swiffer Sweeper čisticí ubrousky na podlahu Citrus Fresh 20 ks

Popis produktu








Náhradní ubrousky  určené pro mop Swiffer s 360° otočnou hlavicí
Účinně  rozpouští a absorbují nečistoty z podlahy
 Obsahují čisticí prostředek, který odstrańuje špínu
Krásně při úklidu  voní po citrusech
Vhodné na podlahy z linolea, dlaždic a dřevěné podlahy
 Balení obsahuje 20 ks







Popis
SWIFFER nabízí čisticí ubrousky  na vytírání podlah napuštěné účinnými čisticími prostředky, které rozpouští nečistoty, absorbují je a odstraňují z povrchu. Jsou skvělým řešením, díky kterému budou vaše  podlahy čisté a voňavé. Čisticí prostředek, který rozpouští nečistoty, a  ubrousek, který je absorbuje a odstraňuje z podlahy. Díky tomu bude úklid vašich podlah z dlaždic nebo linolea snadný.  Jsou vhodné pro použití také na dřevěné podlahy. Ubrousky SWIFFER Sweeper napuštěné čisticím prostředkem  nepoužívejte na neupravené, olejované nebo voskované dřevěné povrchy, ani na nelepenou dlažbu nebo koberce.
Použití
Pro odstranění odolných skvrn jednoduše otočte hlavici Sweeperu a vydrhněte skvrny pomocí drsnějšího zeleného proužku. Díky ploché hlavici Sweeperu dosáhnete na místa, na která byste se jinak nedostali (pod gaučem, postelí, lednicí, myčkou atd.)






Rychlý a snadný úklid20 náhradní ubrousky napuštěné čisticím prostředkem (Swiffer se prodává zvlášť)Čisticí ubrousky na vytírání podlah napuštěné čisticími prostředky zachycují a absorbují nečistotyUbrousky díky účinným a jedinečným čisticím prostředkům absorbují nečistoty z povrchůOtočte hlavici Swifferu, abyste odstranili odolné skvrny pomocí drsnějšího proužkuSe svěží citrusovou vůníSkvělé na vinylové a keramické podlahy a na dřevěné podlahy s upraveným povrchemNepoužívejte na povrchy, které nejsou voděodolné, tedy na neupravené olejované nebo voskované dřevo, ani na nelepenou dlažbu nebo koberce






Způsob skladováníTypTrvanlivé






Bezpečnostní varováníUchovávejte mimo dosah dětí. Zamezte styku s očima. Při zasažení očí důkladně oči vypláchněte vodou. Po použití si opláchněte ruce. Obsahuje Methylchloroisothiazolinone/Methylisothiazolinone. Může vyvolat alergickou reakci.IdentifikaceFPC Code - 81762514P&G Category - Cleaning SystemsP&G Subsector - Home Care


Zobrazit více

Detaily produktu

Výrobce Swiffer
UCPS kód 5755437
UPC kód (EAN) 8006540308288
Pozice v kategorii 4. (v Vědra, kbelíky)
Pozice v kategorii 1245. (v Krása, zdraví a drogerie)

Dotazy na produkt

Prodávejte a vydělávejte s námi

Chci se stát partnerem

O Merchant market

Budoucnost nakupování je na marketplace memark.cz. Chcete-li jako prodejce udržet krok s dobou a navýšit své prodeje, je čas dát šanci marketplace a začít prodávat s ostatními prodejci pod jednou střechou na memark.cz! 

Memark | © 2024

Poski.com Poski.com s.r.o.