Swiffer Swiffer Sweeper náhradní prachovky na podlahu 18 ks

Značka: prodejce neuvedl

Swiffer Swiffer Sweeper náhradní prachovky na podlahu 18 ks

Popis produktu








 Náhradní prachovky na mop Swiffer s 360° otočnou hlavicí
Balení obsahuje  18 kusů
S elektrostatickým účinkem
Vhodné k použití  na všechny tvrdé omyvatelné povrchy
 3 x účinnější než běžné smetáčky
Díky specifickému vzoru zachytí veškerý prach







Popis
Prachovky na podlahu SWIFFER se používají s násadou Sweeper  pro zachycení nečistot, prachu a vlasů z jakéhokoli druhu podlahy. Jsou 3krát efektivnější než tradiční smetáčky. Můžete je také použít  jako doplněk k vysavači pro zachycení nevysátého jemného prachu, nebo jako  trik pro rychlé poklizení mezi důkladnými úklidy. Prachovky mají elektrostatický účinek, který  v kombinaci s jejich pevností a specifickým vzorem umožňuje zachycení veškerého prachu. Díky prachovkám SWIFFER bude úklid jednodušší než kdy dříve.
Použití
Mop SWIFFER Sweeper má 360° otočnou hlavici, díky které můžete vyčistit všechna místa, dokonce i ta těžko přístupná (pod lednicí, troubou a myčkou, pod postelí nebo gaučem) nebo v rozích, kam se běžné smetáky a mopy obvykle nedostanou. Prachovky SWIFFER můžete používat na všechny tvrdé povrchy, jako např. na voskované a nevoskované linoleum, vinyl, dlažbu a dřevěné podlahy s upraveným povrchem.






Zachycuje třikrát více prachu, nečistot a vlasů než tradiční smeták18 prachovky na podlahu (násada Sweeper se prodává zvlášť)Úklid, po kterém toužíte, když chcete šetřit časVhodné pro suchý úklid všech podlahových povrchů, nezanechává žádné zbytkyNasaďte prachovku na Swiffer Sweeper a jeho 360° otočná hlavice vám umožní dosáhnout pod postel, gauč nebo skříňSkvělé na odstranění chlupů z domácích mazlíčkůPrachovky jsou ze 100 % vyrobené z recyklovaných syntetických vláken. Obaly jsou plně recyklovatelné






Způsob skladováníTypTrvanlivé






Bezpečnostní varováníUchovávejte mimo dosah dětí.IdentifikaceFPC Code - 81762477P&G Category - Cleaning SystemsP&G Subsector - Home Care


Zobrazit více

Detaily produktu

Výrobce Swiffer
UCPS kód 5755436
UPC kód (EAN) 8006540307908
Pozice v kategorii 3. (v Vědra, kbelíky)
Pozice v kategorii 1243. (v Krása, zdraví a drogerie)

Dotazy na produkt

Prodávejte a vydělávejte s námi

Chci se stát partnerem

O Merchant market

Budoucnost nakupování je na marketplace memark.cz. Chcete-li jako prodejce udržet krok s dobou a navýšit své prodeje, je čas dát šanci marketplace a začít prodávat s ostatními prodejci pod jednou střechou na memark.cz! 

Memark | © 2024

Poski.com Poski.com s.r.o.