Swirl Swirl pytle na odpad zatahovací 70 l 8 ks

Značka: prodejce neuvedl

Swirl Swirl pytle na odpad zatahovací 70 l 8 ks

Popis produktu


 Extra pevné odpadkové pytle
Vhodné pro likvidaci  těžkého odpadu
Černá diskrétní barva 
Jednoduchá a rychlá manipulace
 Praktické stahovací pásky
Popis
Hledáte odpadkové pytle, které jsou opravdu  ze silného materiálu a u kterých máte jistotu, že se vám cestou k popelnici  neprotrhnou a odpadky se nezačnou sypat ven? Pak by se vám mohly hodit extra pevné zatahovací pytle na odpad Swirl o objemu 70 l. Zatahovací pytle na odpad Swirl  zavážete jediným zatáhnutím za pásku, manipulace s nimi je tak opravdu jednoduchá a praktická. Pytle jsou přirozeně nepropustné, extra pevné a  odolné proti protržení. Díky své černé barvě jsou vhodné na diskrétní likvidaci různého druhu domácího odpadu. S extra pevnými zatahovacími pytli na odpad Swirl bude úklid hned snadnější.
 
 Rozměry pytle: 56 × 86 cm
 
 Tloušťka igelitu: 42 mi
 
 
Použití
Odtrhněte pytel z balení a vložte ho do odpadkového koše nebo odpadní nádoby. Způsob skladováníTypTrvanlivé Bezpečnostní varováníPlastové pytle nejsou hračka! Uchovávejte mimo dosah dětí!Jazyk produktuInstalační jazyk - češtinaHlavní jazyk návodu - češtinaJazyky na baleníČeštinaSlovenštinaRozklad popisuFunkční jméno - PytleVarianta - Na odpad zatahovací 70l Složení
lisovaný polypropylen
Zobrazit více

Detaily produktu

Výrobce Swirl
UCPS kód 5755460
UPC kód (EAN) 4006508162093
Pozice v kategorii 1. (v Sáčky, pytle)
Pozice v kategorii 1247. (v Krása, zdraví a drogerie)

Dotazy na produkt

Prodávejte a vydělávejte s námi

Chci se stát partnerem

O Merchant market

Budoucnost nakupování je na marketplace memark.cz. Chcete-li jako prodejce udržet krok s dobou a navýšit své prodeje, je čas dát šanci marketplace a začít prodávat s ostatními prodejci pod jednou střechou na memark.cz! 

Memark | © 2024

Poski.com Poski.com s.r.o.