TCL 55C745 SMART TV 55" QLED/4K UHD/Full Array LED/144Hz/4xHDMI/USB/LAN/Google TV

Značka: prodejce neuvedl

TCL 55C745 SMART TV 55" QLED/4K UHD/Full Array LED/144Hz/4xHDMI/USB/LAN/Google TV

Popis produktu

Televize Google TV, QLED, 139cm, 4K Ultra HD, PPI 3900 (144 Hz), Direct LED, HDR10, HDR10+, HLG, Dolby Vision, lokální stmívání, DVB-T2/S2/C, H.265/HEVC, 4× HDMI, 1× USB, LAN, WiFi, Bluetooth, DLNA, Chromecast, Miracast, HbbTV 2.0, herní režim, hlasové ovládání, Netflix, Disney+, HBO Max, Apple TV, Voyo, O2 TV, Steam Link, Google Assistent, Amazon Alexa, Apple Airplay 2, párování s mobilním zařízením, VESA 400×300, repro 30W, Dolby Atmos, Dolby Digital AC4, DTS HD

QLED - Quantum Dot technologie: Zdroj ohromujících barev
Vstupujete do úžasného světa barev díky technologii Quantum Dot, která je jádrem televizorů QLED. Tato inovativní technologie umožňuje vyobrazení více než jedné miliardy barev a odstínů, a to s plným objemem barev - 100 %. Díky této vlastnosti můžete očekávat živé, přirozené a nasycené barvy ve všech úrovních jasu. To je zvláště důležité pro úchvatný zážitek při sledování HDR obsahu, který můžete nalézt na platformách jako Netflix, HBO Max, Disney+ nebo Apple TV, stejně jako v moderních hrách na herních konzolích nové generace.

Full Array Local Dimming (FALD) - Zónové řízení podsvícení pro celoplošný efekt
Tato pokročilá metoda podsvícení přináší ohromující vizuální zážitek díky vylepšenému kontrastu a preciznímu ovládání jasu. Obrazová plocha je rozdělena do několika zón, přičemž každá zóna je samostatně a nezávisle řízena svým jasem. Výsledkem je obraz s úžasnou hloubkou, která je dosažena díky vysokému jasu a současně zachovává věrné podání černé barvy a nejmenších detailů ve všech scénických situacích.

4K HDR PRO 1000 - obraz plný živých a přirozených barev a detailů
TCL Série C74 přináší vynikající jas až 1000 nitů, což je důležité jak pro vykreslování detailů ve všech typech scén, ale zároveň to přináší i komfortní sledování i ve světlých místnostech v jakoukoliv denní dobu.
Označení 4K HDR PRO u TCL TV zajišťuje skvělý zážitek při sledování HDR díky technologii QLED, která zobrazuje obraz v dokonalých barvách, hloubce a detailech.

144Hz Motion Clarity PRO - čistý a ostrý obraz i v nejrychlejší scénách
Tato televize přináší výrazně čistší a ostřejší zobrazení pohybu ve srovnání s běžnými modely s frekvencí 50 Hz. Díky nativní obnovovací frekvenci panelu 144 Hz si můžete užívat naprosto ostrý a plynulý obraz s bohatými detaily ve všech typech scén.

HDR MULTIFORMAT znamená podporu všech HDR formátů
Vychutnejte si úžasný zážitek z obrazové kvality HDR bez ohledu na zdroj.
TCL QLED série C74 automaticky volí nejlepší možný formát pro sledování jakéhokoliv zdroje s podporou HDR. Tato série je kompatibilní s širokou škálou HDR formátů, což znamená, že vám poskytne vynikající zážitek bez ohledu na použitý formát. Mezi podporované formáty patří základní HDR10, HLG pro vysílání, HDR10+ a DOLBY VISION, které jsou nejmodernějšími formáty HDR pro dosažení maximálního podání všech typů scén. Dolby Vision je pomyslným králem všech HDR formátů, protože nejen, že přináší nejlepší kvalitu, ale také ho najdeme u nejpopulárnějších služeb na trhu jako Netflix, Apple TV, HBO Max, Disney+ a dalších a navíc jej najdeme i v moderním herním světě. TCL QLED série C74 navíc přináší nástavbu Dolby Vision IQ, která doplňuje skvělý obraz Dolby Vision o automatickou optimalizaci obrazu pomocí senzoru okolního osvětlení. Vychutnáte si tak nejlepší možný obraz v jakoukoliv denní dobu.

Game Master Pro 2.0 - Hraj jako profík díky profi balíčku herních funkcí
S balíčkem herních funkcí Game Master Pro 2.0 získáš výhody proti konkurenčním hráčům. Při hraní her je důležitá nejen perfektní grafika, ale i rychlé reakce a nízká odezva. S HDMI 2.1 a podporou 144 Hz VRR, 120Hz VRR, FreeSync Premium Pro, funkcí 240Hz Game Accelerator a ALLM je paření vskutku zážitek. S využitím technologie VRR (Variable Refresh Rate) budou hry na TCL QLED sérii C74 zobrazeny s plynulostí a bez trhání. S rychlou obnovovací frekvencí 144 Hz, a dokonce i 240 Hz DLG, bude zajištěn ostřejší a plynulejší pohyb s minimální odezvou. Díky funkci ALLM (Auto Low Latency Mode) se automaticky nastaví optimální herní vlastnosti, jakmile je nejmodernější herní konzole nebo výkonný počítač s podporou HDMI 2.1 připojen k TCL QLED sérii C74.

240Hz Game Accelerator - Frekvence 240Hz pro nejostřejší a nejplynulejší hraní PC her
Díky nejnovější technologii 240Hz DLG (Dual Line Gate) může dosáhnout obrazovka skutečné 240Hz obnovovací frekvence a nejnáročnější hráči tak dosáhnou nejkratší možné odezvy (input lag) a nejplynulejšího a nejostřejšího podání pohybu ve hrách.

Dolby Atmos
Užijte si 3D prostorový zvuk jako v kině díky nejmodernější zvukové technologii Dolby Atmos.
* Dolby Atmos a symbol dvojitého D jsu registrované ochranné známky společnosti Dolby Laboratories.

Google TV - Zábava, kterou máte rádi. S malou pomocí Googlu.
Google TV sdružuje filmy, pořady, televizní programy a další obsah z různých aplikací a předplatných a organizuje je přímo pro vás.
* Některé aplikace, obsah a/nebo funkce nemusí být dostupné ve všech zemích. Záleží na dostupnosti.

Hands-Free Google Assistant
Ovládejte vaši Google TV pomocí funkce Hands-Free Voice Control
Díky Google TV s hlasovým ovládáním získáte absolutní flexibilitu bez nutnosti použití rukou. Můžete si vybrat obsah, spustit aplikace, zapnout televizor, přepínat vstupy, vyhledávat filmy a mnoho dalšího, aniž byste museli opustit pohodlí svého křesla. Hlasové ovládání je jednoduché, snadno použitelné a extrémně pohodlné.
* Hlasové ovládání Hands-Free Voice Control můžete zapnout nebo vypnout zapnutím nebo vypnutím vyhrazeného tlačítka na spodní části TV.

Google Meet
Buďte spolu. Bezplatné, jednoduché a vysoce kvalitní hovory a videohovory s televizí TCL.
* Vyžaduje přihlášení pomocí účtu Google. Videohovory vyžadují připojení kompatibilní USB kamery. Kamery jsou prodávané separátně

Works with Alexa
Alexa umožňuje hlasem ovládat váš svět Amazon Alexa žije v cloudu a je stále chytřejší. Požádejte Alexu o přehrávání hudby, poslech zpráv, zjištění počasí, nastavení hlasitosti televizoru, změnu televizního kanálu, ovládání chytré domácnosti a další funkce.
*Kompatibilita s Alexou umožňuje používat zařízení Amazon Alexa, včetně Amazon Echo, Echo Dot, Echo Show, Echo Spot a Echo Plus (zakoupené samostatně), k ovládání televizoru.

Užijte si obrovské množství obsahu v nejlepší HDR kvalitě
Google TV vám přináší rozsáhlý výběr obsahu a s podporou všech HDR formátů na televizorech TCL C74 můžete vždy vychutnat obsah v nejlepším dostupném formátu. Zvláštní důraz je kladen na podporu formátu Dolby Vision, který vám umožní vychutnat si obsah nejvyšší kvality na platformách jako Netflix, HBO Max, Disney+ a další. Navíc je také podporován formát HDR10+.

Bezrámečkové kovové provedení
Tento elegantní design zapadne do každého interiéru a nechá samotné obrazovce lépe vyniknout.

Středový podstavec
Řada C74 přichází v elegantním středovým podstavcem, který vám umožní TV umístit na i na úzký typ nábytku.
Zobrazit více

Detaily produktu

Výrobce TCL
UCPS kód 5163928
UPC kód (EAN) 5901292519643
Pozice v kategorii 17. (v Televizory)
Pozice v kategorii 28465. (v Elektronika, telefony a počítače)

Dotazy na produkt

Prodávejte a vydělávejte s námi

Chci se stát partnerem

O Merchant market

Budoucnost nakupování je na marketplace memark.cz. Chcete-li jako prodejce udržet krok s dobou a navýšit své prodeje, je čas dát šanci marketplace a začít prodávat s ostatními prodejci pod jednou střechou na memark.cz! 

Memark | © 2024

Poski.com Poski.com s.r.o.